Victorie în memoria Mihaelei Viscreanu

Partida de duminică, dintre Handbal Club Zalău şi Handbal Club Dunărea Brăila, încheiată cu scorul de 28 – 25, a început cu un moment de reculegere în memoria fostei handbaliste, Mihaela Brânduşe (fostă Viscreanu). Galeria echipei zălăuane, „Ultra Boys Zalău”, a afişat şi un banner în timpul partidei, pe care scria „R.I.P. Mihaela”, R.I.P fiind iniţialele de la mesajul în limba engleză „Rest in peace” care, în limba română se traduce „Odihnească-se în pace”.
„Le-am rugat pe fete înaintea partidei să joace şi pentru Mihaela Viscreanu, a cărei dispariţie ne-a întristat foarte mult pe toţi. Mă bucur că fetele au înţeles mesajul meu şi s-au mobilizat foarte bine”, a afirmat Gheorghe Tadici.
Reamintim că Mihaela Brânduşe a încetat din viaţă sâmbătă dimineaţa, la vârsta de numai 33 de ani, după ce, în ultimii ani s-a luptat cu o boală incurabilă.
Viscreanu a jucat timp de zece ani la Zalău, începând de la nivel de junioare. Cu echipa Clubului Sportiv Şcolar, pregătită în acea perioadă de Elena Tadici, a devenit vicecampioană şi campioană naţională, iar cu Silcotub Zalău a câştigat trei titluri de campioană a României.
Fosta handbalistă va fi condusă marţi pe ultimul drum, ceremonia de înmormânare urmând să înceapă la ora 11, în oraşul natal, Bacău.

Leave a Comment