Victorie cu iz de vacanță pentru SCM Zalău

Dacă în sezonul regulat sau în edițiile anterioare, duelurile dintre SCM Zalău și Sportul Șimleu erau adevărate derby-uri, indiferent de poziția celor două echipe în clasament, disputa de miercuri, din cadrul etapei a VI-a a play-out-ului, a fost mai degrabă una de vacanță. SCM Zalău se află pe locul 5, primul din play-out, poziție pe care, cel mai probabil, va termina sezonul, deși obiectivul a fost calificarea în play-off și chiar la turneul de promovare în Liga a II-a. Sportul Șimleu ocupă ultima poziție, șansele la salvarea de la retrogradare fiind aproape nule.

Partida a început cu un protest al echipei șimleuane, jucătorii și antrenorii nefiind plătiți de aproape patru luni. După fluierul de început, timp de un minut, jucătorii Zalăului au pasat doar în jumătatea proprie a terenului, în timp ce fotbaliștii Șimleului au stat nemișcați fiecare la posturile lor, jocul începând practic din al doilea minut, după semnalul antrenorului George Zima, care le-a transmis jucătorilor săi “Haideți să-i dăm drumul”.

SCM Zalău s-a impus cu 2 – 0, după ce la pauză a intrat cu avantaj minim la vestiare, prin golul marcat de Sebastian Culda, în minutul 38, printr-un șut din marginea careului de 16 metri. Al doilea gol a fost înscris de Raul Stanciu, în minutul 54, dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri.

În etapa viitoare, programată sâmbătă, SCM Zalău se va deplasa la Jucu, pentru duelul cu Minerul Ocna Dej, în timp ce Sportul Șimleu va evolua tot în deplasare, la CFR 2 Cluj.

2 Thoughts to “Victorie cu iz de vacanță pentru SCM Zalău”

  1. […] Dacă în sezonul regulat sau în edițiile anterioare, duelurile dintre SCM Zalău și Sportul Șimleu erau adevărate derby-uri, indiferent de poziția celor două echipe în clasament, disputa de miercuri, din cadrul etapei a VI-a a play-out-ului, a fost mai degrabă una de vacanță. SCM Zalău se află pe locul 5, primul din play-out, poziție pe care, cel mai probabil, va termina sezonul, deși obiectivul a fost calificarea în play-off și chiar la turneul de promovare în Liga a II-a. Sportul Șimleu ocupă ultima poziție, șansele la salvarea de la retrogradare… Citeste mai mult […]

  2. […] Dacă în sezonul regulat sau în edițiile anterioare, duelurile dintre SCM Zalău și Sportul Șimleu erau adevărate derby-uri, indiferent de poziția celor două echipe în clasament, disputa de miercuri, din cadrul etapei a VI-a a play-out-ului, a fost mai degrabă una de vacanță. SCM Zalău se află pe locul 5, primul din play-out, poziție pe care, cel mai probabil, va termina sezonul, deși obiectivul a fost calificarea în play-off și chiar la turneul de promovare în Liga a II-a. Sportul Șimleu ocupă ultima poziție,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment