M-am săturat

Anul viitor sunt alegeri. Văd primari care încep să se agite, vorbesc cu oameni pe care i-au uitat, vorbesc și promit proiecte investiționale incredibile pe care nici ei nu cred că le vor putea duce la bun sfârșit. Mulți primari n-au făcut nimic. Da, în Sălaj avem primari care n-au făcut nimic în acest mandat, doar au anunțat că vor face, că au scris proiecte, că intenționează să acceseze. În cel mai bun caz, unii au strigat în gura mare că au cumpărat un tractor la primărie și se laudă cu utilajul pe toate grupurile de socializare. M-am tot gândit în ultimele zile cu cine naiba să votez. Mi-am amintit că toate cele trei partide și-au dat mâna, colaborează, elaborează, conduc. Stânga e cu dreapta, iar cel din mijloc face orice pentru a rămâne veșnic la guvernare. M-am săturat, mi-e silă. Ce se întâmplă cu țara asta dacă partidele principale rămân fără opoziție? Ce se întâmplă dacă toată presa e cumpărată? Să ne ferească Dumnezeu! Eu sper că nu se va întâmpla asta, sper că mai există în politică oameni drepți, politicieni care vor să fie în slujba cetățeanului. Altfel, țara asta se duce de râpă. Îmi doresc o țară în care politicul să nu-și bage nasul în dosarele judecătorilor, în activitatea și structurile polițiștilor și militarilor, o țară în care procurorii să fie lăsați în pace, să-și facă datoria, în care posturile să fie scoase la concurs și ocupate pe bune, în care directorii de școli să nu mai fie numiți politic, în care instituțiile publice să nu mai fie conduse politic, iar angajările să fie făcute pe competențe și nu pe pile. Oare ne dorim cu adevărat o asemenea țară? Câți dintre români își doresc o astfel de țară? Câți dintre noi vrem niște legi clare, mai aspre acolo unde trebuie, o lege care să-i lase definitiv fără permis pe cei care beau și apoi conduc? Chiar vrem o lege în care aruncatul mucului de țigară în stradă să fie sancționat usturător? Cum vreți să fie România pruncilor noștri? Voi cu cine votați?

5 Thoughts to “M-am săturat”

 1. […] Anul viitor sunt alegeri. Văd primari care încep să se agite, vorbesc cu oameni pe care i-au uitat, vorbesc și promit proiecte investiționale incredibile pe care nici ei nu cred că le vor putea duce la bun sfârșit. Mulți primari n-au făcut nimic. Da, în Sălaj avem primari care n-au făcut nimic în acest mandat, doar au anunțat că vor face, că au scris proiecte, că intenționează să acceseze. În cel mai bun caz, unii au strigat în gura mare că au cumpărat un tractor la primărie și se laudă… Citeste mai mult […]

 2. […] Anul viitor sunt alegeri. Văd primari care încep să se agite, vorbesc cu oameni pe care i-au uitat, vorbesc și promit proiecte investiționale incredibile pe care nici ei nu cred că le vor putea duce la bun sfârșit. Mulți primari n-au făcut nimic. Da, în Sălaj avem primari care n-au făcut nimic în acest mandat, doar au anunțat că vor face, că au scris proiecte, că intenționează să acceseze. În cel mai bun caz, unii au strigat în gura mare că au cumpărat un tractor la primărie și se laudă…  » Mai multe detalii […]

 3. Ioan

  Dorințele dumneavoastră sînt utopice, despre România care nu mai poate fi, deoarece toate loazele, toți semi-analfabeții, toți bîlbîiții sau demagogii s-au cocoțat la putere, au năpădit/infestat iremediabil statul. Se pot da și exemple, bîlbîitul din fruntea guvernului, „doctorul” sălăjan „Fukuyama”, moș-brigadierul de CAP de la Ministerul Agriculturii și mai toți ceilalți. Din cauza lor, milioane de români harnici și cinstiți au părăsit o asemenea țară, iar exodul va continua.

  1. Anonim

   Pai asta si vor dansii.Daca raman tri prosti sa-i voteze s-au scos.iau bani imprumut,traiesc bine un mandat iar datoria o platesc pruncii lui aia tri.

 4. Inteligenta Emotionala sa se predea in scoli ,atunci va fi mai bine

  Se doreste tara ratatilor,asistatilor,analfabetilor functionali,atat!!E atat de simplu,oamenii inteligenti cu simtul civic si cu bun simt deranjeaza vizibil,aproape orbesc la vederea lor,muc de tigara? dar tonele de deseuri si gunoaie???

Leave a Comment