Victoria care liniștește apele sub Măgura

Rămasă fără o serie de jucători importanți în pauza de iarnă, Sportul Șimleu a început anul cu un categoric 0 – 5 pe terenul liderului, CA Oradea, iar situația părea că va fi una destul de delicată în partea a doua a campionatului. Apele s-au mai liniștit, însă, sâmbătă, când formația pregătită de Dacian Nastai s-a impus cu 3 – 2 pe teren propriu în fața celor de la CFR II Cluj. Spre deosebire de jocul de la Oradea, șimleuanii au dat dovadă de multă ambiție și determinare de această dată, iar rezultatul s-a văzut și pe tabelă.

Gueye Mansour a fost cel care a deschis scorul pentru șimleuani, dar oaspeții au restabilit egalitatea până la pauză. În repriza a doua, jocul bun al șimleuanilor a continuat, iar Mansour a reușit “dubla”. Scorul a devenit 3 – 1 pentru șimleuani, marcator fiind Cătălin Vaida, după un assist a lui Mansour. Până la final, feroviarii au beneficiat de o lovitură de pedeapsă, iar scorul a devenit 3 – 2.

În urma victoriei de sâmbătă, Sportul Șimleu a urcat pe locul șase, la două puncte în spatele celor de la SCM Zalău, care ocupă locul 5, cu 25 de puncte. În etapa viitoare, ultima din sezonul regulat, șimleuanii vor întâlni, în deplasare, Someșul Dej.

Rezultatele complete din etapa a XVII-a: Progresul Șomcuta Mare – Luceafărul Oradea 5 – 0, SCM Zalău – Someșul Dej 1 – 0, Sportul Șimleu – CFR II Cluj 3 – 2, Minaur Baia Mare – CA Oradea 1 – 0, Lotus Băile Felix – CSM Satu Mare 2 – 2.

Sportul Șimleu: Paul Cosma – Vlad Opriș, Paul Oșan, Marius Leitan, Mihai Cohan, Ioan Pascu, Răzvan Pop, Vlad Lujerdean, Luigi Pop, Cătălin Vaida și Gueye Mansour – cpt. Rezerve: Sipos Jozef – Cătălin Pop, Ionuț Pop, Paul Pop, Emanuel Seran, Lukacs Marc, Adelin Neaga, Lazăr Zoltan și Nicolas Tafa. Antrenor: Dacian Nastai

 

Leave a Comment