Vicecampionii României, prezenţi la meciul de „adio” dintre profesorii şi elevii de la CNS Zalău

În cadrul Zilelor Şcolii Colegiului Naţional „Silvania” Zalău a avut loc şi în acest an o partidă de fotbal, meciul de „adio” dintre profesori şi elevii claselor a XII-a. Două clase i-au „provocat” în acest an pe profesori, clasele a XII-a C şi a XII-a D, fiecare evoluând câte o repriză împotriva profesorilor. Dascălii au demonstrat că sunt buni nu doar la catedră, ci şi la fotbal, câştigând ambele reprize. 2 – 0 a fost scorul final în duelul cu elevii clasei a XII-a C şi 2 – 1 la finalul reprizei cu elevii din clasa a XII-a D.
Profesorul de informatică, Florin Morar, a înscris toate cele patru goluri pentru echipa profesorilor, iar golul de onoare pentru elevi a fost marcat de Dacian Groze.
Invitatul special al ediţiei de anul trecut a fost voleibalistul zălăuan Adrian Gontariu, care a câştigat eventul în acest an în Germania cu VfB Friedrichshafen, iar la evenimentul de vineri au fost prezenţi o parte dintre vicecampionii de la Volei Municipal. Adrian Feher, Gabriel Cherbeleaţă, Claudiu Iov şi Bogdan Miron au fost cei patru jucători prezenţi în frunte cu antrenorul secund, Bogdan Nicolae şi directorul sportiv, Marcel Doru Ţârle.
În echipa profesorilor au evoluat: Gheorghe Revnic, Faluvegi Ervin, Laszlo Laszlo, Ioan Jecan, Andrei Ilonţa, Vasile Bulgărean şi Florin Morar.

2 Thoughts to “Vicecampionii României, prezenţi la meciul de „adio” dintre profesorii şi elevii de la CNS Zalău”

  1. […] În cadrul Zilelor Şcolii Colegiului Naţional “Silvania” Zalău a avut loc şi în acest an o partidă de fotbal, meciul de “adio” dintre profesori şi elevii claselor a XII-a. Două clase i-au “provocat” în acest an pe profesori, clasele a XII-a C şi a XII-a D, fiecare evoluând câte o repriză împotriva profesorilor. Dascălii au demonstrat că sunt buni nu doar la catedră, ci şi la fotbal, câştigând ambele reprize. 2 – 0 a fost scorul final în duelul cu elevii clasei a XII-a C şi 2 – 1 la finalul reprizei cu elevii din clasa a XII-a D. Profesorul de …read more […]

  2. vasile

    Oferta accesibilă de lucru. Ai timp liber și vrei să ciștigi bani? Compania Română ePublishers ce vizează piața cărților electronice angajează persoane dispuse să lucreze în fața calculatorului.
    NU este necesara nici un fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero sub forma a 12 lectii prin email.

    Cerințe:
    – cunostinte minime PC
    – conexiune la internet
    – seriozitate
    – răbdare
    – dorință să avansezi și sa înveti ceva nou
    Pentru informații trimite textul “Info” la adresa de email: vasiletoaca50@yahoo.com

Leave a Comment