Vicecampionii le-au predat o lecţie de volei celor din Piatra Neamţ

Volei Municipal Zalău – VCM LPS Piatra Neamţ 3 – 0 (25 – 18, 25 – 9, 25 – 17)

Victorie facilă pentru Volei Municipal Zalău în cadrul etapei a VIII-a a Diviziei A1, formaţia pregătită de bulgarul Stoev reuşind să se impună de o menieră categorică sâmbătă seara, pe teren propriu, în faţa celor de la Piatra Neamţ. Scorul final a fost 3 – 0 pentru zălăuani, iar oaspeţii nu au contat decât în primul set, în care a reuşit să ţină aproape de Zalău până la scorul de 17 – 13, când Stoyan Stoev a solicitat timp de odihnă, după ce tabela a arătat 8 – 5 şi 16 – 9 la cele două întreruperi tehnice. Scorul a devenit 22 – 14, moment în care Gavril a şi efectuat primele schimbări, iar diferenţa de la final a fost de şapte puncte în favoarea vicecampioanei, 25 – 18.
Actul secund a fost fără istoric. Voleibaliştii zălăuani i-au surprins pe oaspeţi cu un serviciu bun, iar jucătorii din Piatra Neamţ au întâmpinat probleme serioase pe faza de construcţie. La prima întrerupere tehnică, tabela a arătat 8 – 1 şi 16 – 5 la cea de-a doua. Până la final, nemţenii nu au reuşit să ajungă nici măcar la pragul de 10, pierzând setul cu 9 – 25.
În setul trei, voleibaliştii zălăuani au ridicat puţin piciorul de pe acceleraţie, dar oaspeţii tot nu au surprins cu nimic, iar vicecampioana s-a impus cu 25 – 17, după ce pe final au intrat şi jucătorii de rezervă, zălăuanul Rareş Bălean fiind jucătorul care a şi încheiat meciul cu un atac ce nu a putut fi oprit de blocajul advers.
După victoria în faţa echipei din Piatra Neamţ, Volei Municipal Zalău a acumulat 20 de puncte, menţinându-se pe locul doi, iar în etapa viitoare va evolua pe terenul formaţiei Phoenix Şimleu Silvaniei.
Volei Municipal Zalău: Martin Lescov, Gabriel Cherbeleaţă, Răzvan Mihalcea, Mihai Gheorghiţă, Leonardo Dal Bosco, Marian Bala şi Adrian Feher – libero. Au mai evoluat: Andrei Georgescu, Răzvan Olteanu, Mihai Tarţa şi Rareş Bălean. Antrenori: Stoyan Stoev (principal) şi Bogdan Nicolae (secund)
VCM LPS Piatra Neamţ: Codrin Mocanu, Peter Kecskemeti, Alin Bălan, Cristian Iosif, Ştefan Lupu, Serghei Predius şi Rareş Gavril – libero. Au mau evoluat: Mihai Voleanschi, Gabriel Kis şi Sergiu Filip. Antrenori: Dan Gavril (principal) şi Nicolae Burduş (secund)

One Thought to “Vicecampionii le-au predat o lecţie de volei celor din Piatra Neamţ”

  1. Anonim

    Sigur, la victorii numai de bine. Dar de ce nu a folosit antrenorul mai din timp rezervele sau o parte dintre ele? Daca nu acum, cand?

Leave a Comment