Vicecampioanele ultimelor două ediţii, la primul duel din acest sezon

Sâmbătă, ora 16, Sala Sporturilor din Craiova
SCMU Craiova – CSVM Zalău

După două jocuri cu adversari facili, Volei Municipal Zalău, vicecampioana ediţei trecute, va întâlni mâine, în deplasare, vicecampioana din urmă cu două sezoane, SCM Universitatea Craiova. Oltenii au devenit vicecampioni naţionali în urmă cu doi ani chiar pe terenul formaţiei zălăuane, însă gruparea de la poalele Meseşului şi-a luat revanşa în sezonul trecut, învingând Craiova în semifinală în numai trei meciuri. Ambele formaţii au făcut câteva modificări în lot în pauza dintre cele două sezoane, însă echipele continuă să fie foarte apropiate valoric.
Numărul redus de jocuri amicale făcute în această vară de echipa zălăuană şi-a pus amprenta în evoluţia echipei din primele două partide. „Următoarele jouri cred că vor arăta la fel, pentru că echipa simte lipsa meciurilor amicale şi, din păcate, ne întâlnim cu situaţii diferite de joc, cu care trebuia să ne confruntăm în luna septembrie, nu în campionat. Noi am încercat să jucăm cu toţi adversarii dar nu au fost de acord să facă amicale cu noi, iar din această cauză cred că jocul se va omogeniza pe parcursul campionatului. Sper să nu avem de suferit la capitolul rezultate”, a afirmat Adrian Feher care speră ca echipa zălăuană să reediteze performanţa din sezoul trecut. „Anul trecut aveam o echipă cu jucători titraţi, cu care ne-am putut stabili obiective măreţe. În acest an, avem jucători tineri, dar valoroşi, alături de care îmi face mare plăcere să joc. Suntem o echipă frumoasă şi cred că putem realiza ceva frumos în acest an. Şanse la titlu avem, însă Tomis Constanţa este o echipă cu investiţii mult peste nivelul campionatului românesc. Sper să ajungem în finală, iar până atunci să progresăm foarte mult”, a mai precizat libero-ul vicecampioanei.
Partida dintre SCM Universitatea Craiova şi CS Volei Municipal Zalău este programată sâmbătă, de la ora 16 şi va fi transmisă în direct pe DigiSport.
Programul complet al etapei a III-a: SCMU Craiova – ACS Volei Municipal Zalău, Dinamo Bucureşti – Steaua Bucureşti, Ştiinţa Explorări Baia Mare – Unirea Dej, Phoenix Şimleu Silvaniei – VCM LPS Piatra Neamţ, CSM Bucureşti – CVM Tomis Constanţa şi CS Arcada Galaţi – CS Banatul Caransebeş.
Clasament:
1. CVM Tomis Constanţa 2 2 0 6 – 0 6p
2. SCMU Craiova 2 2 0 6 – 0 6p
3. ACS Volei Municipal Zalău 2 2 0 6 – 1 6p
4. CS Dinamo Bucureşti 2 2 0 6 – 2 5p
5. CSM Bucureşti 2 2 0 6 – 2 5p
6. Ştiinţa Explorări Baia Mare 2 1 1 3 – 4 3p
7. CS Banatul Caransebeş 2 0 2 4 – 6 2p
8. Phoenix Şimleu Silvaniei 2 1 1 3 – 5 2p
9. VCM LPS Piatra Neamţ 2 0 2 3 – 6 1p
10. Arcada Galaţi 2 0 2 1 – 6 0p
11. Steaua Bucureşti 2 0 2 0 – 6 0p
12. Unirea Dej 2 0 2 0 – 6 0p

One Thought to “Vicecampioanele ultimelor două ediţii, la primul duel din acest sezon”

  1. suporter

    Scuze Marius, dar Zalaul sezonul trecut a pierdut primele doua meciuri jucate la Craiova. S-au jucat 5 meciuri.

Leave a Comment