Vicecampioana se duelează cu o nou-promovată

Vineri, ora 19:30, Sala Sporturilor din Zalău
CS Volei Municipal Zalău – CS Banatul Caransebeş

Cu trei victorii şi cu opt puncte acumulate din nouă posibile, vicecampioana Volei Municipal Zalău vrea să obţină toate puncte puse în joc în disputa de vineri seara, când va primi vizita formaţiei CS Banatul Caransebeş.
Chiar dacă este o nou-promovată, CS Banatul Caransebeş este o echipă cu jucători valoroşi transferaţi în această vară şi care îşi propune să se claseze pe unul dintre primele şase locuri la finalul sezonului. În primele trei etape, bănăţenii au obţinut o singură victorie, învingând în deplasare cu scorul de 3 – 2 Arcada Galaţi. A pierdut, în schimb, tot în cinci seturi, duelul de pe teren propriu cu CSM Bucureşti şi partida din prima etapă, pe terenul echipei Phoenix Şimleu Silvaniei.
Volei Municipal Zalău a pierdut un singur punct în primele trei etape, pe terenul formaţiei SCM Universitatea Craiova, unde s-a impus în runda trecută cu scorul de 3 – 2.
Zălăuanii au mai evoluat în aceast an în faţa bănăţenilor, în turneul amical de la poalele Meseşului, unde echipa pregătită de Stoyan Stoev şi Bogdan Nicolae s-a impus cu 3 – 1.
„Partidele oficiale nu se pot compara cu cele amicale. Într-un joc oficial intervine miza celor trei puncte, iar noi ne propunem să câştigăm fiecare meci. Eu spun că va fi un meci cu totul diferit faţă de cel amical, din turneul de la Zalău, dar sper să avem o evoluţie cât mai bună şi să câştigăm cele trei puncte, mai ales că jucăm în faţa publicului”, a afirmat coordonatorul Marin Lescov, care speră să fie în teren în disputa din această seară, după ce finalul jocului de la Craiova l-a privit de pe margine din cauza unei entorse.
Partida dintre CS Volei Municipal Zalău şi CS Banatul Caransebeş este programată la ora 19:30, în Sala Sporturilor.

Leave a Comment