Vicecampioana a câştigat primul amical din 2017

După câteva zile de pregătire pe plan local, voleibaliştii echipei Volei Municipal Zalău au susţinut primul meci de verirficare din 2017. A fost, de fapt, un „joc şcoală”, desăşurat miercuri după-amiaza, în Sala Sporturilor din Zalău, în care, vicecampioana României a întâlnit Universitatea Cluj.
Antrenorii celor două formaţii au decis să joace patru seturi, indiferent de rezultatul final, toate cele patru parţiale fiind câştigate de formaţia zălăuană. Marian Constantin, antrenorul principal al vicecampioanei, a folosit diferite formule de joc, utilizând întreg lotul în cele patru seturi. În partida de miercuri au jucat şi coordonatorul Filip Constantin şi trăgătorul secund Rareş Bălean, reveniţi la echipă la începutul acestei săptămâni, după ce au evoluat cu naţionala de juniori în primul turneu de calificare la Campionatul Mondial.
„Partida cu Universitatea Cluj a fost utilă pentru ambele formaţii. A fost un meci în care, antrenorul Marian Constantin a urmărit forma fiecărui jucător, rezultatul final a contat mai puţin. Cred că suntem cu toţii într-o formă bună şi vom face tot posibilul să evoluăm cât mai bine în partea a doua a campionatului”, a precizat zălăuanul Rareş Bălean.
Pentru Volei Municipal Zalău urmează încă o săptămână de pregătire pe plan local, urmând ca sâmbătă, 21 ianuarie, vicecampioana să susţină primul meci oficial din acest an, pe terenul campioanei Universitatea Craiova.

One Thought to “Vicecampioana a câştigat primul amical din 2017”

  1. Criss

    A inversat jucatorii pe posturi la fel ca la returul din Bosnia? Sau a preferat formula clasica? Nefiind vreo miza la mijloc, evident.

Leave a Comment