Veteranii tenisului sălăjean, pe podium la Botoşani

Ioan Leitan şi Ioan Hodrea, doi dintre veteranii tenisului de câmp sălăjean, au fost prezenţi la finalul săptămânii trecute la „Cupa Sănătatea”, o competiţie desfăşurată la opt categorii de vârstă, începând de la categoria plus 30 de ani până la participanţi de peste 70 de ani. Cei doi zălăuani, care au reprezentat Clubul Sportiv Municipal Zalău, au evoluat la categoria plus 55 de ani, ambii reuşind să ajungă până în faza semifinală. Hodrea a fost învins cu scorul de 4 – 6, 6 – 7 de Mircea Olaru, de la Intertenis Botoşani, care a şi devenit câştigătorul acestei categorii, în timp ce Leitan a cedat cu 3 – 6, 4 – 6 în faţa unui alt botoşenean, Octavian Braha-Honc.
Leitan şi Hodrea au participat şi în proba de dublu la categoria plus 50, cei doi clasându-se pe poziţia secundă la final, după ce au înregistrat două victorii şi o înfrângere.
Alţi doi reprezentanţi ai CSM Zalău, Cornel Florean şi Viorel Cuceu, au participat zilele trecute la „Cupa Ion Ţiriac”, desfăşurată la Braşov. Florean a evoluat la categoria plus 50 de ani, fiind învins în primul tur de tenismenul maghiar, Nemeth Csaba, cu scorul de 6 – 3, 0 – 6, 1 – 6, reprezentantul din ţara vecină devenind în cele din urmă câştigătorul categoriei.
Cuceu a evoluat la categoria plus 60 de ani, evoluând direct în turul doi al competiţiei, unde a cedat în două seturi, 1 – 6, 0 – 6 în faţa lui Dan Comănescu.
Următoarea competiţie pentru veteranii „sportului alb” din judeţ este programată la sfârşitul lunii, la Iaşi, „Cupa Conest”.

Leave a Comment