Edilul Şimleului reprezintă Sălajul la Dusseldorf

Primarul Şimleului, Septimiu Ţurcaş, ia parte în aceste zile, la evenimentele cultural-istorice prilejuite de sărbătorirea a 150 de ani de la fondarea Monarhiei în România, a 140 de ani de la naşterea lui Constantin Brâncuşi şi a 125 de ani de la „Rapsodia Română” a lui George Enescu. Manifestările sunt organizate de către Asociaţia Culturală Germano-Română Atheneum Dusseldorf.

La eveniment participă şi o delegaţie guvernamentală condusă de vicepremierul Costin Borc, precum şi ASR Principele Radu de România.

11 Thoughts to “Edilul Şimleului reprezintă Sălajul la Dusseldorf”

 1. Anonim

  Interesant , nimeni nu a observat ca marele politician poarta panglica tricolora invers , precum politica pe care o promoveaza.Poate asa i-a recomandat ,, verisoara Cocis,,

 2. Anonim

  Cat muriti voi, bravi comentatori viteji de grija lui in ultimii ani, timp in care Simleul a devenit cel mai frumos oras din Salaj.

 3. Anonim

  Nu-i nici o scofală că merge cu Radu Dudă la Dusseldorf, ar putea merge gratis nu departe de primărie, în piața orașului – dar atenție să nu-și rupă picioarele între pietrele strîmbe de pe-acolo!

 4. Pavali

  Daca o sa fiti curiosi la citi bani sau consumat pe investitii si reparatii in simleu,de cind domneste Turcas Septimiu cu gasca lui de infractori,veti constata ca sar fi putut poleii cu aur tot Simleu.Din pacate 10% sa pus in opera iar 90% sa furat.

  1. Anonim

   sar putea….vai de kurul tau…dar noroc ca esti director in spatele tastelor

 5. Pavali

  Marea realizare a lui Turcas Septimiu este ca a mutat TIGANI din pusta in Simleu am ajuns un oras TIGANESC.

 6. Pavali

  Cel de mai sus spune adevaru Gutu nu a permis ocuparea orasului de Tigani neacordindule scutiri de impozite cum face Turcas.Gutu a fost Roman adevarat nu a retrocedat terenurile criminalilor de razboi cum a facut Turcas cu Banfi si Bront.

  1. Anonim

   daca face scutiri de impozite , sa n-aibe noroc.Daca e minciuna,sa n-ai noroc tu

 7. Roman

  Pruncii securistilor din vremea Colectivizari alaturi de casa regala halal sa va fie….

 8. Roman

  Imi cer scuze securistilor ,Prunc de tortionar Stalinist am vrut sa spun.

 9. Anonim

  Sa va dea Dumnezeu sanatate familiei voastre precum scrieti de adevarat.AMIN!

Leave a Comment