Vasile Stâncel, fotbalist la 70 de ani

Cel care în 1971, pe vremea când evolua la Universitatea Cluj, l-a anihilat pe marele Dobrin, într-un meci cu FC Argeş, a revenit duminică pe teren, la vârsta de aproape 70 de ani, într-un meci oficial din Liga a IV-a Sălaj.

Vasile Stâncel, un nume cunoscut în fotbalul românesc, reuşeşte să impresioneze şi la vârsta de 70 de ani. Antrenor la echipa din Liga a IV-a, CS Crasna, fostul jucător al Universităţii Cluj nu a putut privi de pe margine finalul meciului dintre echipa sa şi Meseşul Treznea, din cadrul ultimei etape a sezonului.
Stâncel şi-a făcut apariţia pe teren în ultimele 15 minute, la scorul de 3 – 2 pentru oaspeţi. „Am vrut să joc şi în celelalte meciuri, dar am acuzat uşoare dureri la un genunchi. Îmi pare rău că am intrat atât de târziu în teren, fiindcă în faţa porţii, la finalizare fac şi acum faţă”, ne-a declarat fostul antrenor al echipelor Armătura Zalău şi Minerul Sărmăşag.
CS Crasna a terminat pe ultima poziţie actualul sezon al Ligii a IV-a, iar Vasile Stâncel s-a arătat dezamăgit de modul cu care tratează jucătorii campionatul judeţean. „Aveam programate săptămânal câte două antrenamente, dar foarte puţini jucători se prezentau la pregătire. Lipsa de pregătire şi lipsa de seziozitate au dus la o astfel de clasare. 90 la sută din goluri le-am primit pe fondul unor greşeli elementare. Am sperat că măcar din iarnă se vor îmbunătăţi lucrurile, dar interesul tinerilor pentru fotbal a rămas la fel de scăzut. Nu am putut alinia acelaşi lot în două meciuri consecutive”, a mai afirmat Stâncel.
În urmă cu cinci ani, Stâncel a mai avut o perioadă în care a evoluat în campionatul judeţean, pe vremea cănd era antrenor la Rapid Zimbor.

Alte articole

One Thought to “Vasile Stâncel, fotbalist la 70 de ani”

  1. antrenorul

    bravo lui ca mai poate sa joace fotbal

Leave a Comment