Dumitru Blaga a demisionat din Consiliul local Şimleu Silvaniei

Omul de afaceri Dumitru Blaga şi-a dat demisia, miercuri, din funcţia de consilier local al oraşului Şimleu Silvaniei. Democrat-liberalul îşi motivează decizia prin faptul că îşi doreşte ca, pe viitor, să se concentreze mai mult asupra afacerilor pe care le desfăşoară, decât asupra politicii. Mai mult, Dumitru Blaga susţine că poziţia de ales local nu este compatibilă, din punct de vedere deontologic, cu cea de proprietar de televiziune.
La rândul său, Septimiu Ţurcaş, primarul oraşului Şimleu Silvaniei, ne mărturiseşte că toate aspectele legate de demisia lui Dumitru Blaga au fost „tranşate” în urmă cu câteva zile, astfel că decizia omului de afaceri nu a surprins pe nimeni. „Am ajuns, de comun acord, la concluzia că decizia sa este una bună pentru toată lumea”, a spus Septimiu Ţurcaş.
Vicepreşedinte în cadrul Biroului Permanent Judeţean al PDL Sălaj, Dumitru Blaga, a candidat la alegerile parlamentare din 2012, pe listele ARD Sălaj, pentru un mandat de senator pe colegiul Cehu Silvaniei – Şimleu Silvaniei. În condiţiile în care, în urma scrutinului, niciun candidat nu a obţinut pe colegiul amintit 50+1 din voturile valabil exprimate, în urma procesului de redistribuire a voturilor, fotoliul de senator i-a revenit, în cele din urmă, reprezentantului UDMR, Alexandru Vegh.

Alte articole

23 Thoughts to “Dumitru Blaga a demisionat din Consiliul local Şimleu Silvaniei”

 1. Anonim

  DUMITRU BLAGA = EVAZIUNE FISCALA!

 2. Anonim

  l-au presat sa se bage (din lipsa de personal), acum se grabesc sa se lepede de el

 3. Anonim

  Altii fac evaziune dar nu se vad,l-ati agatat ca va place sa dati in oameni valorosi. Blaga va fii omul Simleului in viitor.

 4. Anonim

  Gresala : OMUL SALAJULUI! Are imagine buna chiar daca unii nu-l mai vor in PDL

 5. Anonim

  scuza-ma ! cine nu il doreste in PDL ?

 6. Anonim

  Nu mai vorbiti prostii ca este prietenul lui Septimiu.

 7. Anonim

  Mitica este un super domn!Si e din PDL!Cine ridica piatra?

 8. gigi

  Mult la tinut politica,e ca vulpea care nu a ajuns la struguri,oricum erau verzi.

 9. Anonim

  Miky Spaguta isi face televiziune, d-asta si-a prezentat demisia, pentru a nu afecta impartialitatea postului, cica.

 10. Adi

  Or avut nevoie de banii lui in campanie si atat. Pacat ca s-o inhaitat cu PDL-istii (cu politica in general). Pacat ca n-o iesit senator, era mult mai bun ca altii.

 11. Jan Valjan

  Pentru: Anonim mai 29, 2013 at 3:57 pm – Reply (Nu mai vorbiti prostii ca este prietenul lui Septimiu)

  Genul de „prietenie” de care este capabil Septimiu a dus la nasterea butadei: „apara- ma de prieteni, ca de dusmani ma apar singur”.

 12. x

  Da cine-i in loc,Ioan Lasslau sau ing.Lutius ?

 13. ANDREI

  ar trebui sa spuna blaga la ce valoare se ridica contractul incheiat cu Primaria Simleu ??????? , ca asta este motivul real al demisiei !!!!!!!!!!!!

 14. Contrariat !

  Daca stai mult in politica simti ca ramai fara aer ,exact ca si intr-o balta de noroi ,te afunzi te afunzi in loc sa iesi la suprafata,asta e!

 15. Anonim

  Jean Valjean,esti patit?Fa echipa cu militistii!

 16. Petre

  Blaga le vinde mobila la primarie de 10000000 euro, ha-ha–ha,ciuda voua.

 17. Anonim

  nu stiuu de ce , toti care a-ti scris un comentariu, v-ati trcut sub anonimat,daca gresesc a-mi cer scuze, eu nu cunosc personal acest politician dar consider ca daca vreau sa-mi spun o parere personala despre acest om, o spun si in acelasi timp mi-o asum nu ma tem si nu -mi ascund identitatea,inca o data a-mi cer scuze daca gresesc. respect decizia fiecaruia,,,, elisabeta!!!.

 18. Petre

  Stimate Domn de mai sus.
  Intr adevar ai dreptate,sunt foarte multi care comenteaza necunoscand persoana,este foarte usor sa descreditezi un om. Si aici chiar ar trebui apreciat gestul!

 19. tgx

  Este un om de cacat ,respect Septimiu !

 20. Anonim

  cacat esti tu cu tot neamul tau, unde se caca Blaga tu nu poti umbla in limba, gunoiule

 21. Adi

  Domnule cu pledoaria anti-anonimat cum te numesti?

Leave a Comment