Vasile Jula ar putea fi noul antrenor secund la SCM Zalău

Claudiu Cornaci a stat doar două zile ca secund la SCM Zalău, anunţând apoi că nu renunţă la postul pe care-l are la clubul de copii şi juniori, Atletic Zalău. În aceste condiţii, Alexandru Pop s-a văzut singur pe banca tehnică a echipei zălăuane, neavând secund nici la partidele amicale, nici la jocul oficial din Cupa României.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Jula fusese numit manager sportiv la SCM Zalău, după ce la Unirea Mirşid, echipă ce a cedat drepturile de participare în Liga a III-a echipei zălăuane, a fost antrenor principal. Zilele trecute, Alin Pop, cel care a condus clubul Sporting Zalău, a fost numit director administrativ al echipei de fotbal, fiind lesne de înţeles că după numirea sa, Lică Jula îşi mai găsea greu locul în conducerea administrativă.

„Nu am stabilit încă cine va fi secund, dar sunt şanse mari să accepte Vasile Jula acest post. Mie îmi place să colaborez cu Lică, iar eu mi-am dorit de la început acest lucru”, ne-a mărturisit Alexandru Pop .

Şi Vasile Jula a precizat faptul că a purtat discuţii în acest sens cu primarul Ionul Ciunt, dar o decizie finală va lua în aceste zile.

SCM Zalău a mai susţinut sâmbătă un amical, în deplasare, cu CSM Olimpia Satu Mare, partida fiind pierdută cu scorul de 0 – 1 de zălăuani.

„Am avut mulţi accidentaţi, iar la dispoziţie am avut doar 13 jucători. Cred că dacă am fi putut dispune şi de ceilalţi jucători, lucrurile ar fi stat altfel în teren”, a explicat antrenorul Pop.

Zălăuanii vor efectua în această săptămână un semicantonament pe plan local, care se va încheia cu un alt amical, returul cu CSM Olimpia Satu Mare.

 

One Thought to “Vasile Jula ar putea fi noul antrenor secund la SCM Zalău”

  1. Nelu

    CIUNT SA SE OCUPE DE PROBLEMELE MULTIPLE ALE ZALAULUI , SA NU SE BAGE IN TOCUL LATURILOR DE LA FOTBAL ! ESTE PENIBIL ! VISUL LUI CU PLODUL PRIETENULUI GHITA POP , ALIN S-A IMPLINIT ! JIGODISME CARE O SA- L COSTE LA GREU IN ALEGERI! CE A CAUTAT A GASIT !!! RUSINEEEEEEEEÈE……!!!

Leave a Comment