Unul dintre nigerienii de la FC Zalău, aproape de Liga I

Nigerianul Benjamin Kuku s-a pregătit în ultimele zile cu vicecampioana ASA Târgu Mureş, iar antrenorul Vasile Miriuţă şi-l doreşte la echipă pe mijlocaşul echipei FC Zalău

Transferat la FC Zalău în vara anului trecut, Benjamin Kuku a afirmat la finalul sezonului că îşi doreşte să evolueze la un nivel mai înalt în campionatul următor, chiar dacă a jucat titular aproape în toate partidele. „Îmi place la Zalău, dar cred că pot juca la un nivel mai înalt. Locul meu nu este la Liga a III-a”, spunea la finalul sezonului trecut jucătorul de culoare.
Fotbalistul nigerian a intrat în atenţia vicecampioanei ASA Târgu Mureş, iar zilele trecute s-a şi pregătit sub comanda antrenorului Vasile Miriuţă. Kuku se află, însă, sub contract cu FC Zalău, iar cele două cluburi nu a ajuns încă la o înţelegere în privinţa jucătorului. „Kuku a fost câteva zile în pregătire la ASA Târgu Mureş, iar antrenorul Vasile Miriuţă şi-l doreşte la echipă. Deocamdată, însă, nu ne-am înţeles asupra sumei de transfer. Nu putem să-l lăsăm să plece fără să avem nicio pretenţie, deoarece jucătorul se află încă sub contract cu FC Zalău. În contract există nişte clauze, iar noi am cheltuit bani cu jucătorul în sezonul trecut. Nu am ajuns la o înţelegere, dar vom relua negocierile în aceste zile”, ne-a declarat preşedintele Ioan Morar.
Kuku a fost aproape de a părăsi clubul zălăuan şi în pauza de iarnă, când a susţinut probe de joc la formaţia din Liga I ungară, FK Kecskemeti, însă oficialii cluburilor nu au ajuns la un consens.
Şi celălalt nigerian de la FC Zalău, Ibrahim Jamilu, şi-ar dori să evolueze la un nivel mai înalt decât cel din Liga a III-a, însă de serviciile acestuia nu s-a interest până în prezent niciun club.

Leave a Comment