Unirea Mirşid, câştigătoarea ediţiei din acest an a Ligii a IV-a

Situată pe locul doi înaintea ultimei runde din Liga a IV-a de fotbal, Unirea Mirşid a devenit, la fel ca în urmă cu doi ani, campioana judeţului Sălaj la fotbal. Lider înaintea ultimei etape era Dumbrava Gîlgău, formaţie ce avea nevoie de o victorie în duelul de pe teren propriu cu Rapid Jibou. Însă, situaţia din teren a fost cu totul alta, iar echipa pregătită de Marius Paşca a cedat surprinzător cu 4 – 5 în faţa jubouanilor, după ce Rapidul a condus cu 4 – 1.
Unirea Mirşid a avut o misiune destul de uşoară împotriva echipei Cetatea Buciumi, de care a dispus cu 3 – 1 pe teren propriu, rezultat în urma căruia, echipa pregătită de Mihai Bode a devenit campioană judeţeană la fotbal.
În cadrul ultimei etape s-au mai înregistrat rezultatele: Silvania Cehu Silvaniei – AS Chieşd 2 – 2, Flacăra Halmăşd – Real Crişeni 1 – 2, Sportul Şimleu – Benfica Ileanda 2 – 2, CS Barcău Nuşfalău – Olimpic Bocşa 8 – 2 şi CS Hida – CS Crasna 1 – 7.
Barajul pentru promovarea în Liga a III-a se desfăşoară în sistem tur – retur, primul meci urmând să se desfăşoare pe terenul campioanei judeţului Cluj – Arieşul Turda – în data de 16 iunie, de la ora 18, iar returul, o săptămână mai târziu, la Mirşid, de la ora 17:30.

Leave a Comment