Unirea Mirşid a câştigat noua competiţie organizată de AJF Sălaj

Evenimentul a avut loc la Baza Sportivă „Titan Arena” din municipiu, la prima ediţie participând opt echipe din Liga a IV-a şi 16 din eşalonul cinci

Pe lângă „Cupa AJF” la fotbal în sală, Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Sălaj a organizat în acest an, în premieră, „Cupa Primăverii”, competiţie la care au avut posibilitatea să se înscrie atât echipele din Liga a IV-a, cât şi formaţiile din eşalonul cinci.
La finalul săptămânii trecute, s-a desfăşurat competiţia rezervată echipelor din Liga a IV-a, dar şi meciurile din primele două grupe pentru formaţiile din Liga a V-a.
Unirea Mirşid, Olimpic Bocşa, Silvania Cehu Silvaniei şi Cetatea Buciumi au făcut parte din Grupa A, iar în Grupa B au evoluat CS Hida, CS Crasna, Sportul Şimleu şi Real Crişeni.
În urma rezultatelor înregistrate în faza grupelor, formaţia din Mirşid a ocupat prima poziţie în Grupa A, iar CS Hida, în Grupa B, ambele evoluând în finala mare a competiţiei. Unirea Mirşid, câştigătoarea eventului în sezonul trecut, a câştigat cu scorul de 4 – 0 disputa cu formaţia din Hida, în timp ce finala mică a fost adjudecată de Olimpic Bocşa, care s-a impus cu acelaşi scor în faţa celor de la Crasna.
Echipele clasate pe primele trei locuri au primit cupe, mingi şi diplome, iar ocupanta locului patru, o diplomă. Au mai primit diplome: Cetatea Buciumi (echipa care a dat dovadă de cel mai mult fair-play), Sportul Şimleu (cea mai tehnică echipă), Real Crişeni (pentru cea mai bună mobilizare) şi Silvania Cehu Silvaniei (cea mai omogenă echipă).
În competiţia rezervată echipelor din Liga a V-a, s-au desfăşurat meciurile din primele două grupe. Prima grupă a fost câştigată de Voinţa Horoatu Crasnei, iar cea de-a doua, de Unirea Hereclean.
Sâmbătă şi duminică sunt programate meciurile din următoarele două grupe, dar şi fazele finale pentru echipele din Liga a V-a.

Leave a Comment