Unirea Dej, prima adversară a Zalăului în Cupa României

Volei Municipal Zalău – Unirea Dej este unul dintre cele patru dueluri programate în faza a II-a a Cupei României. Formaţia zălăuană, care este şi campioana României, s-a calificat direct în această fază a competiţiei, în timp ce Unirea Dej a eliminat în faza I Universitatea Cluj, echipă pe care a învins-o cu scorul de 3 – 0. Tot în prima fază a competiţiei, Dinamo a eliminat în patru seturi Ştiinţa Explorări Baia Mare, iar Tricolorul Ploieşti a învins cu 3 – 0 în deplasare Centrul Naţional de Excelenţă CSS 2 Baia Mare. A patra echipă calificată în faza a II-a este CSM Bucureşti, formaţia din capitală câştigând cu scorul de 3 – 0 duelul cu nou-promovata CSU Timişoara.
Partida tur dintre Volei Municipal Zalău şi Unirea Dej este programată în data de 15 noiembrie, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, iar returul va avea loc în data de 13 decembrie, la Dej.
În cadrul fazei a II-a au mai fost programate partidele: CSM Bucureşti – SCMU Craiova, Arcada Galaţi – Dinamo Bucureşti şi Tricolorul Ploieşti – Steaua Bucureşti.

Leave a Comment