Una caldă, alta rece pentru naţionala României

Cu mai puţin de două săptămâni înaintea debutului Campionatului European de handbal feminin, naţionala condusă de Gheorghe Tadici a susţinut două jocuri de pregătire împotriva reprezentativei Germaniei. În primul duel, selecţionerul Gheorghe Tadici a folosit echipa de bază, cu care intenţionează să abordeze şi meciurile de la Campionatul European. „Tricolorele” s-au impus cu 28 – 25, cele mai multe reuşite din naţionala noastră aparţinându-i Aureliei Brădeanu – 9 goluri. Reprezentanta echipei zălăuane, pivotul Crina Pintea a marcat trei goluri în primul amical.
România a arătat cu totul diferit în al doilea joc, în care Tadici a folosit rezervele aproape pe tot parcursul partidei, naţionala ţării noastre pierzând cu un categoric 9 – 30, Pintea şi Nechita fiind cele mai bune marcatoare, ambele cu câte două reuşite.
„Tricolorele” pregătite de Gheorghe Tadici şi secundul Florin Pera continuă pregătirea în această săptămână la Arad, vineri urmând să suţină ultimul meci amical dinaintea Campionatului European, împotriva Serbiei.

Alte articole

One Thought to “Una caldă, alta rece pentru naţionala României”

  1. FONDURI NERAMBURSABILE UE

    2013 este anul in care Fondurile NERAMBURSABILE Europene se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul:wwwfondurieuropenenerambursabile.ro

Leave a Comment