Un zălăuan, pe „Old Trafford”

Cristian Man, portarul care a început fotbalul la Viitorul Zalău, a fost inclus în lotul echipei CFR Cluj pentru returul de mâine cu Manchester United

Veste lăudabilă pentru managerul Daniel Sabou. Cristian Man, portarul care a început fotbalul la Viitorul Zalău, a fost inclus de antrenorul Paulo Sergio în lotul campioanei CFR Cluj pentru partida retur cu Manchester United, din grupele Champions League. „Faptul că am fost inclus în lot de antrenor pentru un meci atât de important nu poate decât să mă onoreze. Sigur că şansele sunt foarte mici să evouez în partida cu Manchester dar, simplul fapt că voi sta pe bancă sau în tribuna Stadionului „Old Trafford”, mă ambiţionează foarte mult. Îmi doresc enorm şi sper ca ziua în care voi debuta pentru această echipă să fie cât mai aproape. Ţin să-i mulţumesc domnului Daniel Sabău, fără aportul căruia nu cred că aş fi ajuns vreodată la un nivel atât de înalt. Şi dânsul are un merit la ceea ce am realizat eu în fotbal până în acest moment”, ne-a declarat portarul care în iunie a împlinit 18 ani.
„Cred că este visul oricărui jucător să fi inclus la 18 ani în lotul unei echipe de seniori, pentru un meci de Liga Campionilor. Mă bucur pentru el, fiindcă este un copil serios şi talentat, căruia merită să i se acorde atenţie deplină”, a precizat Daniel Sabou, cel care l-a descoperit în 2004.
După ce a cunoscut tainele fotbalului la Viitorul Zalău, Cristian Man a ajuns în urmă cu mai bine de patru ani la juniorii C ai clubului LPS Banatul Timişoara. În 2009 avea să devină campion naţional cu echipa bămăţeană şi să fie desemnat cel mai bun portar din ţară la categoria lui de vârstă. La scurt timp a fost contactat de clubul CFR Cluj, la care este legitimat de aproape trei ani.

7 Thoughts to “Un zălăuan, pe „Old Trafford””

  1. olandezul zburator

    succes copile.

  2. usl

    Morarule, ce faci ? Au mai ramas cateva zile de campanie electorala si ni-l mai bagi iar in fata pe…… . ,,Veste laudabila ,, !?!?

  3. gabi

    felicitari cristi si succes in continuare.

  4. Ion

    Caligula imperator,
    Si-a numit calul senator
    Ungureanu mai sinistru
    Si-a numit Bo(u)de ministru.

  5. toata stima pt copilu asta care a ajuns la CFR

    chiar daca eu tin cu U

Leave a Comment