Un zălăuan de 18 ani, pe lista CFR-ului pentru meciurile din Liga Campionilor

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Ioan Andone, a anunţat săptămâna trecută lista cu jucătorii care vor avea drept de joc în acest sezon, în Liga Campionilor. Printre jucătorii incluşi în lotul B al „feroviarilor” se află şi portarul zălăuan în vârstă de 18 ani, Cristian Man. El este practic al patrulea portar din lotul campioanei, evoluând ca titular pentru echipa a II-a, în Liga a IV-a, ceilalţi trei portari fiind Eduard Stăncioiu, Mihai Mincă şi Nuno Claro.
Chiar dacă a efectuat puţine antrenamente sub comanda antrenorului Ioan Andone, pregătindu-se în rest cu echipa a II-a, portarul zălăuan speră să ajungă într-o zi să joace pentru prima echipă a „feroviarilor”.
Critian Man a început fotbalul ca jucător, iar la scurt timp s-a reprofilat. „Mă bucur foarte mult pentru Cristi Man. A dovedit întotdeauna ca este un băiat cu caracter. A început fotbalul la Viitorul, dar ca jucător, iar la scurt timp a ales să devină portar, iar acest lucru i-a adus până în prezent doar satisfacţii. De la noi a plecat la LPS Banatul Timişoara, cu care a devenit campion naţional la juniori C în 2009, apoi l-a transferat CFR Cluj. Dacă se va pregăti cu aceeaşi seriozitate şi pe viitor, sunt convins că va ajunge să joace titular în Liga I”, a precizat managerul clubului Viitorul Zalău, Sabou Daniel.

Leave a Comment