Un sălăjean a întrerupt meciul dintre „U” Cluj şi Steaua

Partida dintre Universitatea Cluj şi Steaua Bucureşti, cadrul etapei a XX-a a Ligii I de fotbal, a fost presărată cu toate ingredientele unui derby, chiar dacă cele două echipe se află la poluri opuse în clasament.

Dintre cei peste 14.000 de spectatori prezenţi la meci, 2.000 au fost „ultraşi clujeni”, pregătiţi să ofere un spectacol de zile mari, chiar dacă echipa lor mai are şanse infime la salvarea de la retrogradare.
Fanii Universităţii au creat, în unele momente, o atmosferă fantastică, dar au fost şi momente care au eclipsat spectacolul din trbune.
Primul a avut loc în minutul 19, când un suporter al echipei gazdă, aflat la tribuna a II-a, a pătruns pe suprafaţa de joc şi s-a îndreptat spre portarul Stelei, Ciprian Tătăruşanu. Forţele de ordine şi-au făcut însă datoria, iar „ultraşul” a fost scos la timp de pe teren.
Suporterul „şepcilor-roşii”, M.M.V., de 26 de ani, este din Sălaj, împotriva sa fiind întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de pătrundere, fără drept, prin orice mijloace, pe suprafaţa de joc.
Alte două persoane au mai fost sancţionate la acelaşi meci, F.A.M., de 22 de ani şi V.A., de 45 de ani, ambii din Cluj-Napoca. Primului i s-au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere şi folosire în incinta arenei sportive a articolelor pirotehnice, în timp ce al doilea a fost sancţionat contravenţional cu suma de 1.000 de lei pentru aruncarea cu obiecte interzise în incinta suprafeţei de joc. Totodată, suporterului V.A. i -sa interzis accesul la meciurile de fotbal pe o perioadă de un an.

Leave a Comment