Un nou „derby de Sălaj” în Liga a III-a de fotbal

Stadionul „Măgura” din Şimleu Silvaniei va fi sâmbătă, începând cu ora 14, gazda unui nou episod din „derby de Sălaj”. Sportul Şimleu va înfrunta SCM Zalău într-un meci din cadrul etapei a XII-a a Ligii a III-a.

Ambele echipe sunt în „foame de puncte”, SCM Zalău având nevoie de o victorie ca de aer pentru a spera, în continuare, la calificarea în play-off, în timp ce şimleuanii vor da totul pentru cele trei puncte, încercând să evite „hora” retrogradării.

Cinci dueluri au avut loc între cele două echipe până în prezent, şimleuanii conducând cu 3 – 2 la general. Două dueluri au avut loc în Cupa României, primul fiind câştigat de şimleuani la loviturile de departajare, iar al doilea, de zălăuani, cu scorul de 1 – 0. În campionat s-au desfăşurat trei partide, două câştigate de formaţia de la poalele Măgurii, iar una de SCM Zalău.

Înaintea jocului de sâmbătă, SCM Zalău ocupă locul cinci, cu 18 puncte, iar Sportul Şimleu, poziţia a şaptea, cu 13 puncte.

În etapa de sâmbătă vor mai avea loc partidele: CSM Satu Mare – CFR II Cluj, CA Oradea – Someşul Dej, Lotus Felix – Luceafărul Oradea şi Minaur Baia Mare – Progresul Şomcuta Mare.

Leave a Comment