Un fost antrenor al FCSB vrea să promoveze cu SCM Zalău în Liga a II-a

SCM Zalău şi Sportul Şimleu s-au întâlnit sâmbătă, într-un meci din cadrul etapei a II-a a play-out-ului, disputa având loc pe Stadionul Municipal din Zalău. La derby-ul sălăjean a fost prezent şi noul antrenor al SCM Zalău, Bogdan Andone, cel care a pregătit în urmă cu trei ani şi titrata FCSB.
Andone a putut fi văzut în tribunele Stadionului Municipal alături de managerul Zalăului, Marius Paşca şi alături de Cosmin Iuhas, un apropiat al lui Andone din perioada când acesta a antrenat Olimpia Satu Mare.
„Mai trebuie doar să semnez actele cu cei de la SCM Zalău. În plus, vreau să deschid şi o şcoală de fotbal la Aiud”, a declarat Andone la Pro Arena, înaintea partidei de la Zalău.
Principalul obiect al noului tehnician este promovarea în Liga a II-a în sezonul viitor.
Duelul de sâmbătă, dintre SCM Zalău şi Sportul Şimleu s-a încheiat cu scorul de 5 – 1, pentru zălăuani marcând Cosmin Meşter, Bogdan Şandru, Raul Stanciu, şi Sergiu Pop (2), iar pentru şimleuani, Cătălin Vaida.
În etapa viitoare, SCM Zalău va evolua pe terenul celor de la CFR II Cluj, iar Sportul Şimleu va primi vizita celor de la Luceafărul Oradea.

3 Thoughts to “Un fost antrenor al FCSB vrea să promoveze cu SCM Zalău în Liga a II-a”

  1. […] SCM Zalău şi Sportul Şimleu s-au întâlnit sâmbătă, într-un meci din cadrul etapei a II-a a play-out-ului, disputa având loc pe Stadionul Municipal din Zalău. La derby-ul sălăjean a fost prezent şi noul antrenor al SCM Zalău, Bogdan Andone, cel care a pregătit în urmă cu trei ani şi titrata FCSB. Andone a putut fi văzut în tribunele Stadionului Municipal alături de managerul Zalăului, Marius Paşca şi alături de Cosmin Iuhas, un apropiat al lui Andone din perioada când acesta a antrenat Olimpia Satu Mare. „Mai trebuie doar să semnez… Citeste mai mult […]

  2. […] SCM Zalău şi Sportul Şimleu s-au întâlnit sâmbătă, într-un meci din cadrul etapei a II-a a play-out-ului, disputa având loc pe Stadionul Municipal din Zalău. La derby-ul sălăjean a fost prezent şi noul antrenor al SCM Zalău, Bogdan Andone, cel care a pregătit în urmă cu trei ani şi titrata FCSB. Andone a putut fi văzut în tribunele Stadionului Municipal alături de managerul Zalăului, Marius Paşca şi alături de Cosmin Iuhas, un apropiat al lui Andone din perioada când acesta a antrenat Olimpia Satu Mare.  » Mai multe detalii […]

  3. Anonim

    Oare daca vă semna cu scm Zalău domnul Bogdan andone va putea lucra cu marele maneger Pașca marius eu nu aș crede nici un antrenor nu au putut lucra cu el așa că pasca demisia

Leave a Comment