Un brazilian se antrenează la FC Zalău

„Nu se pune problema ca jucătorul să fie transferat la FC Zalău, fiindcă nu avem acea licenţă care să ne permită să transferăm jucători străini”, a afirmat preşedintele Ioan Morar

In ciuda faptului că anumite publicaţii locale l-au dat ca şi transferat la FC Zalău pe brazilianul de 25 de ani, Rodrigo Chaves Pereira, jucătorul este departe de a putea evolua în retur cub comanda antrenorilor Paşca şi Oros. Fotbalistul din „Ţara Cafelei” a fost adus în România de Călin Puşcaş, fostul jucător al Armăturii Zalău, fiind dorit la Universitatea Cluj. Cum clubul clujean a intrat în insolvenţă, Puşcaş s-a văzut nevoit să-i găsească jucătorului o altă echipă, iar o variantă ar fi la o formaţie din Liga a II-a. „Am înţeles că vrea să-l ducă la o echipă din Liga a II-a, iar până se întoarce acea formaţie din cantonament, Călin Puşcaş ne-a rugat să-l lăsăm pe jucător să se pregătească alături de noi. Nici vorbă de un transfer la FC Zalău”, ne-a declarat antrenorul Mariua Paşca.
Şi preşedintele clubului zălăuan, Ioan Morar, a precizat că este imposibil ca jucătorul să ajungă la FC Zalău. „El doar se pregăteşte aici, până îi va găsi Călin Puşcaş o echipă. Am înţeles că ar avea o variantă la un club din Liga a II-a, iar până se înţelege cu acea echipă ne-a rugat să-l primim aici, la antrenamente. Nu s-a pus în niciun moment problema să-l luăm la echipă, fiindcă noi nici nu avem acea licenţă prin care să putem transfera jucători extra-comunitari”.

Leave a Comment