Ultimele verificări pentru echipele sălăjene din Liga a III-a

Liga a III-a de fotbal se va relua la finalul săptămânii viitoare, iar în acest weekend, SCM Zalău şi Sportul Şimleu vor susţine ultimele jocuri de verificare.

SCM Zalău a suferit prima înfrângere la finalul săptămânii trecute în seria amicalelor din această iarnă, pierzând cu 0 – 1 pe terenul Unirii Ungheni, iar sâmbătă, de la ora 13, pe Stadionul Municipal, este programat returul dintre cele două formaţii.

Sportul Şimleu a susţinut două amicale în decurs de câteva zile, câştigând jocul cu Rapid Jibou cu scorul de 4 – 0 şi pierzând duelul cu CSM Olimpia Satu Mare cu scorul de 1 – 6. Şimleuanii se vor deplasa la acest final de săptămână la Cluj-Napoca, pentru duelul cu Viitorul Cluj, formaţie ce se află pe penultimul loc în Seria a IX-a din Liga a III-a. Meciul este programat sâmbătă, la ora 13.

În prima etapă din acest an, SCM Zalău va primi vizita liderului Gloria Bistriţa-Năsăud, iar Sportul Şimleu va evolua pe terenul celor de la Victoria Carei.

One Thought to “Ultimele verificări pentru echipele sălăjene din Liga a III-a”

  1. […] Liga a III-a de fotbal se va relua la finalul săptămânii viitoare, iar în acest weekend, SCM Zalău şi Sportul Şimleu vor susţine ultimele jocuri de verificare. SCM Zalău a suferit prima înfrângere la finalul săptămânii trecute în seria amicalelor din această iarnă, pierzând cu 0 – 1 pe terenul Unirii Ungheni, iar sâmbătă, de la ora 13, pe Stadionul Municipal, este programat returul dintre cele două formaţii. Sportul Şimleu a susţinut două amicale în decurs de câteva zile, câştigând jocul cu Rapid Jibou cu scorul de 4 – 0… Citeste mai mult […]

Leave a Comment