Ultima „carte” pentru accederea în Final-Four-ul Cupei României

Miercuri, ora 17:30, Sala Sporturilor din Dej

Unirea Dej – CS Volei Municipal Zalău

Volei Municipal Zalău va susţine miercuri după-amiază manşa retur din sferturile de finală ale Cupei României la volei masculin, urmând să întâlnească, în deplasare, formaţia Unirea Dej. Formaţia de la poalele Meseşului pare să aibă prima şansă în ceea ce priveşte calificarea în Final-Four-ul Cupe României nu doar prin prisma rezultatului înregistrat în manşa tur, când s-a impus cu 3 – 1, cât şi a declaraţiei date de antrenorul Unirii Dej. „Din păcate, beneficiem de un lot în care, diferenţa de valoare dintre titulari şi jucătorii de rezervă este destul de mare. Programul încărcat din ultima perioadă ne-a determinat să menajăm, la un moment dat, o parte dintre titulari în meciul de la Zalău şi, probabil, acelaşi lucru se va întâmpla şi în partida de la Dej. Avem şi anumite probleme de lot, iar în aceste condiţii nu ştiu cât de mult vom putea ţine pasul cu echipa din Zalău. Nu înseamnă, însă, că nu ne dorim să ajungem în semifinalele Cupei României. Există, însă, o diferenţă clară între cele două loturi, dar vom încerca să ne apropiem cât mai mult de valoarea adversarului. Cel mai mult ne interesează să obţinem un rezultat favorabil sâmbătă, la Dinamo, în play-off-ul campionatului”, a decladar antrenorul Unirii Dej, Victor Lazăr.
„Mergem la Dej să facem un joc cât mai bun şi să obţinem o victorie în Final-Four-ul Cupei României”, a precizat, de cealaltă parte, antrenorul Zalăului, Aurel Vlaicu.
În manşa tur din sferturile de finală ale Cupei României s-au înregistrat următoarele rezultate: Voei Municipal Zalău – Unirea Dej 3 – 1, VCM LPS Piatra Neamţ – Ştiinţa Explorări Baia Mare 1 – 3, Dinamo Bucureşti – SCMU Craiova 3 – 0. Patida dintre Tomis Constanţa şi Arcada Galaţi se va disputa marţi după-amiază.
Partida retur dintre Unirea Dej şi Volei Municipal Zalău este programată la ora 17:30 şi va fi transmisă pe DigiSport.

 

Leave a Comment