Trei zile de volei sub fileul zălăuan

Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” va fi timp de trei zile gazda turneului semifinal din cadrul Diviziei A2 Vest, fază în care au ajuns echipele clasate pe primele patru locuri la finalul fazei a doua.
ACS Volei Club Zalău este una dintre cele patru participante, echipa condusă de Gabriel Terheş urmând să dueleze cu Centrul Naţional de Excelenţă Baia Mare, CSM Câmpia Turzii şi CSU Vest Timişoara.
Competiţia va începe luni, în data de 1 mai şi se va încheia miercuri, în fiecare zi urmând să se dispute câte două partide.
În primele două zile, jocurile sunt programate la orele 13:30 şi 16, iar în ultima zi a turneului, meciurile vor avea loc la 12:30 şi 15.
Echipele clasate pe primele două locuri la finalul competiţiei de la Zalău, vor accede în turneul final al Diviziei A2, unde vor participa şi ocupantele primelor două poziţii din Seria Est. Primele două formaţii de la turneul final, vor participa la barajul pentru promovare/menţinere în Divizia A1, în cadrul căruia vor evolua şi echipele clasate pe ultimele două locuri în prima divizie.

Leave a Comment