Al doilea meci cu trofeul pe masă pentru Volei Municipal Zalău

La distanţă de numai patru zile de jocul care a decis campioana României, Volei Municipal Zalău va susţine o nouă partidă cu trofeul pe masă. Formaţia pregătită de Marian Constantin şi Bogdan Nicolae va întâlni duminică, începând cu ora 18, Arcada Galaţi, în finala Cupei României. Este pentru prima dată când cele două echipe se întâlnesc într-o astfel de partidă, fiind al doilea meci între cele două formaţii în decurs de patru zile.
„Este un meci în care nu putem spune că există o favorită, pentru că este o partidă care se dispută pe teren neutru. Pentru noi, este un aspect important faptul că şi finala de anul trecut s-a jucat tot acolo. Abordăm fiecare meci la victorie şi vom face tot ce depinde de noi pentru a câştiga din nou Cupa României”, ne-a declarat căpitanul Zalăului, Leonardo Dal Bosco.
Gălăţenii vor cu orice preţ să câştige finala de duminică, mai ales că este singurul lor trofeu pe care mai pot să-l obţină în această ediţie.
„Aşa cum am spus înaintea partidei de joi cu Zalăul, pentru noi, principalul obiectiv este acum câştigarea Cupei României. Ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci şi sper ca jucătorii să intre în teren foarte concentraţi şi motivaţi”, a afirmat antrenorul secund al Galaţiului, Marian Apostu.
Finala Cupei României va avea loc în Sala Polivalentă din Piatra Neamţ, acolo unde zălăuanii au învins anul trecut cu scorul de 3 – 0 Ştiinţa Explorări Baia Mare, obţinând pentru a doua oară consecutiv acest trofeu.
În urmă cu două sezoane, Volei Municipal a câştigat tot cu scorul de 3 – 0 finala cu Tomis Constanţa, desfăşurată în Sala Sporturilor de la Cheile Grădiştei.

Leave a Comment