Trei partide în șapte zile pentru echipa lui Tadici

HC Zalău are un început de sezon în forță, cu trei partide susținute în decurs de o săptămână. După jocul de duminică, de pe teren propriu, cu Gloria Bistrița-Năsăud, HC Zalău s-a deplasat la Brăila, pentru întâlnirea de joi, cu Dunărea Brăila, o altă echipă incomodă, cu pretenții la cupe europene. Duminică, echipa zălăuană revine pe teren propriu, urmând să primească vizita celor de la Dacia Mioveni.

În runda inaugurală, HC Zalău a cedat cu 26 – 30 în duelul de pe teren propriu cu formația bistrițeană, însă duminică, echipa lui Tadici are șansa să obțină primul succes din acest sezon pe teren propriu.

HC Zalău și-a propus ca obiectiv în acest sezon o clasare pe unul din locurile 8 – 12, dorind practic să evite retrogradarea.

Șapte etape se vor disputa din actualul sezon, după care Liga Națională va fi întreruptă, echipa națională urmând să participe la Campionatul European. Etapa a VII-a este programată în 20 octombrie, după care campionatul se va întrerupe până în data de 4 decembrie.

3 Thoughts to “Trei partide în șapte zile pentru echipa lui Tadici”

  1. […] HC Zalău are un început de sezon în forță, cu trei partide susținute în decurs de o săptămână. După jocul de duminică, de pe teren propriu, cu Gloria Bistrița-Năsăud, HC Zalău s-a deplasat la Brăila, pentru întâlnirea de joi, cu Dunărea Brăila, o altă echipă incomodă, cu pretenții la cupe europene. Duminică, echipa zălăuană revine pe teren propriu, urmând să primească vizita celor de la Dacia Mioveni. În runda inaugurală, HC Zalău a cedat cu 26 – 30 în duelul de pe teren propriu cu formația bistrițeană, însă duminică, echipa… Citeste mai mult […]

  2. […] HC Zalău are un început de sezon în forță, cu trei partide susținute în decurs de o săptămână. După jocul de duminică, de pe teren propriu, cu Gloria Bistrița-Năsăud, HC Zalău s-a deplasat la Brăila, pentru întâlnirea de joi, cu Dunărea Brăila, o altă echipă incomodă, cu pretenții la cupe europene. Duminică, echipa zălăuană revine pe teren propriu, urmând să primească vizita celor de la Dacia Mioveni. În runda inaugurală, HC Zalău a cedat cu 26 – 30 în duelul de pe teren propriu cu formația bistrițeană,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment