Trei luptători de la CSS Zalău, pe podiumul Cupei României de la Târgu Jiu

Peste 250 de sportivi de la 43 de cluburi din ţară au fost prezenţi la ediţia din acest an a Cupei României de lupte libere de la Târgu Jiu, competiţie rezervată cadeţilor. La eveniment au participat şi luptători de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău pregătiţi de Gheorghe Panc, Ioan Pantea şi Ioan Călian, o parte dintre aceştia reuşind să urce pe podium.
La categoria 60 de kilograme, Vlad Sîrcă a obţinut medalia de bronz, performanţă realizată şi de Sergiu Pop, la categoria 65 de kilograme, dar şi de Vasile Moldovan, în cadrul categoriei 92 de kilograme.
„Sunt rezultate bune, chiar dacă, întotdeauna este loc de mai bine. A fost o competiţie cu participare numeroasă şi cu sportivi de valoare. Vreau să-i felicit pe cei trei copii care au urcat pe podium, fiind sunt medalii muncite. Mulţumesc Primăriei Zalău pentru sprijinul acordat, dar şi celorlalţi care ne susţin în activitatea pe care o facem”, a declarat Gheorghe Panc.
Pentru sportivii de la CSS Zalău urmează al doilea turneu de calificare pentru finala Campionatului Naţional rezervat juniorilor I – echipe, CSS Zalău situându-se pe locul I după primul turneu, cu 120,5 puncte, iar Odorheiul Secuiesc – gazda celui de-al doilea turneu de calificare (programat la finele săptămânii viitoare), ocupă poziţia secundă, cu 115 puncte.
La turneul final se califică primele cinci echipe, CSS Zalău fiind deja calificată la Campionatul Naţional.
În perioada 14 – 16 decembrie urmează o nouă competiţie, Cupa României rezervată juniorilor I, ce va avea loc la Putna.
La evenimentul de la Târgu Jiu a fost prezent şi secretarul de stat al Ministerului Tineretului şi Sportului – Cristinel Rujan. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Primăriei Târgu Jiu, CSS Târgu Jiu, CS Pandurii Târgu Jiu şi al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Gorj.

Leave a Comment