Transfer de marcă la FC Zalău

La doar câteva zile după ce a anunţat noul obiectiv, care este promovarea în Liga a II-a, conducerea echipei FC Zalău a reuşit un transfer important. Clubul zălăuan l-a transferat pe nigerianul Salif Nogo, un jucător ce a evoluat în prima ligă din România.
Originar din Burkina Faso, Nogo are cinci apariţii în tricolul echipei naţionale din ţara de provenineţă, iar în România a fost transferat în 2006, la Oţelul Galaţi, formaţie pentru care a activat timp de două sezoane. În România a mai activat la Jiul Petroşani şi Politehnica Iaşi, iar în 2010 a ajuns la Astra Giurgiu.
„Este un jucător foarte valoros, care a evoluat şi în Liga I. Este exact ceea ce aveam nevoie în zona centrală a apărării”, ne-a declarat preşedintele Ioan Morar.
În ultimii ani, nigerianul s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate care i-au periclitat oarecum cariera fotbalistică, Nogo evoluând în ultimii ani pentru formaţii din ligile inferioare. A evoluat în Liga a III-a la Sighetul Marmaţiei, la Metalul Reşiţa, iar ultima dată, la formaţia din eşalonul secund, Luceafărul Oradea.

3 Thoughts to “Transfer de marcă la FC Zalău”

  1. Anonim

    Felicitari se vede ca se doreste cu adevarat ceva la fc zalau bravo si sper sa mai aduceti ceva jucatori hai fc zalau

  2. Bravo

    Jucator de nationala.Acum ce mai spuneti carcotasilor,!,,,,,,,Bravo,se vede ca exista conducere noua

  3. Mono

    Cu o floare nu se face primavara. Nu mai tot mintiti microbistii zalauani care-si doresc de atat de mult timp echipa in liga 2. Doar de mismasuri va tineti voi cei din conducerea clubului.

Leave a Comment