Totul sau nimic pentru finala mare

Joi, ora 18, Sala Sporturilor din Zalău

CS Remat Zalău – SCMU Craiova

Învinsă în primele două jocuri din semifinale, campioana en-titre, Remat Zalău, nu mai are voie să facă niciun pas greşit în următoarele trei dispute, pentru a trece de Craiova şi a juca finala mare. După 0 – 3 în ambele partide disputate pe terenul oltenilor, la finalul săptămânii trecute, meciurile trei şi patru sunt programate joi şi vineri, în Sala Sporturilor din Zalău.
„Vom încerca să avem o cu totul altă faţă decât cea de la Craiova, în special din primul meci. Sperăm să ne facem jocul nostru şi să obţinem două victorii, pentru a trimite confruntarea în meciul decisiv. Sper ca şi publicul care iubeşte voleiul să vină la sală în număr cât mai mare şi să ne încurajeze, pentru că avem nevoie de susţinerea spectatorilor”, ne-a declarat antrenorul principal al Rematului, Aurel Vlaicu.
De cealaltă parte, Dănuţ Pascu a precizat că jucătorii săi vor veni foarte degajaţi şi relaxaţi la Zalău, fiind că presiunea este pe echipa gazdă. „În al doilea meci, m-a surprins determinarea Zalău şi sunt convins că duelurile vor fi din ce în ce mai grele. Cred însă că presiunea este acum mai mare pentru echipa din Zalău decât pentru noi. Noi vom juca foarte degajaţi şi relaxaţi. Cred că jocul sau jocurile de la Zalău sunt deschise oricărui rezultat”, a precizat antrenorul oltenilor.
Meciul de joi după-amiaza este programat la ora 18, iar partida de vineri, la ora 17:30. Ambele partide vor fi oficiate de bucureşteanul Bogdan Stoica şi ploieşteanul Alin Mateizer.
În cealaltă semifinală, Tomis Constanţa conduce cu 2 – 0, la general, echipa Ştiinţa Explorări Baia Mare, meciurile trei şi patru fiind programate azi şi mâine, la Baia Mare.

Leave a Comment