Tot ce trebuie să știi despre pariurile pe loterii online

Loteria a fost întotdeauna un joc preferat de români, încă de pe vremea când nu existau atâtea cazinouri și case de pariuri, iar singura opțiune era să te duci la agențiile Loteriei Române și să pui un bilet la loto 6/49. Odată cu apariția posibilității de a paria pe loto online, totul a devenit mult mai distractiv, iar jucătorii se pot bucura acum de oportunități nelimitate și pot paria pe orice loterie internațională își doresc.

 

Motivul pentru care jocurile de loterie sunt atât de apreciate în lume și la noi în țară este că sunt foarte ușor de înțeles și de pariat și îți pot aduce câștiguri consistente dacă ai noroc.

 

Dacă până acum ai jucat doar la Loteria Română, este timpul să afli cum funcționează pariurile pe loterii online deoarece acestea sunt o alternativă superioară. Nu doar pentru că ai mult mai multe variante și nu trebuie să joci același joc de loterie mereu, ci și pentru că ai mai multe șanse de câștig.

De ce e mai bine să pariezi pe loto online, nu offline

Sunt nenumărate motive pentru care să pariezi online pe loto este mai bine pentru tine decât să pariezi la agențiile loteriei de stat, iar două dintre ele sunt extrem de importante.

 

Primul motiv este că la cazinouri online licențiate și la case de pariuri online de top vei primi cote care sunt corelate cu probabilitatea reală de câștig. Deci chiar dacă Loteria Română oferă un jackpot foarte mare, unde se duc mare parte din banii făcuți din vânzarea de bilete, șansele să îl câștigi sunt foarte mici.

 

Când faci pariuri pe loto online, câștigurile sunt mai mici decât acest mare jackpot offline, dar ai mai multe șanse de a lua premii pentru trei, patru sau cinci numere, iar premiile pentru puține numere sunt net superioare celor de la loteria clasică.

 

Al doilea motiv principal pentru care pariurile pe loto online sunt varianta mai bună este că și dacă ai vrea să pariezi pe Loteria Română online nu este posibil acest lucru. Poți doar la agențiile stradale.

 

Uneori nu ai timp, chef sau posibilitatea de a ajunge la o agenție. Astfel că online poți paria pe zeci de loterii diferite, internaționale, cu premii colosale, fără a fi nevoit să te deplasezi nicăieri.

 

Poți să pariezi pe mai multe tipuri de loterii, cu formate diferite, la orice oră îți dorești, cât de des vrei, să joci ce sisteme vrei și să faci totul chiar de la tine de acasă.

 

Cum se pariază pe loto online

În afara beneficiilor pe care le primești când pariezi online, trebuie să ții minte că jocul este complet diferit. Pariurile pe loto online seamănă mai mult cu pariurile sportive. Acestea au cote fixe, iar aceste cote se calculează în funcție de probabilitate.

 

Chiar dacă există multe feluri de loterii, de exemplu 5/40, 6/90, 20/80 etc, hai să luăm un exemplu pe 6/49 ca să înțelegem mai bine diferența dintre pariurile la Loteria Română și cele online.

 

Dacă la Loto 6/49 offline vei da să zicem 5 RON pentru a paria pe șase numere și vei câștiga sume mici pentru 3, 4 sau 5 numere, toate cele șase numere îți vor aduce jackpotul care poate atinge milioane de euro.

 

Când pariezi online, poți pune ce pariu vrei, pe orice sumă, și poți folosi orice sistem vrei. Deci poți paria 2 RON, 5 RON, 10 RON, 100 RON, cât vrei. Poți juca un sistem 2/4, 4/4, alege doar un număr, tot ce vrei să faci.

 

Singurele limitări sunt că în funcție de loteria aleasă și de casa de pariuri/cazinoul online vei putea avea până la 15 sau 16 numere pe bilet și până la 8 numere într-o combinație.

 

Astfel că folosind probabilitatea și nimerind 3/6, 4/6 sau 5/6 vei primi mult mai mulți bani decât ai fi luat pentru 3, 4 sau 5 numere la loteria clasică. Dar dacă nimerești toate cele 6 numere nu vei câștiga jackpotul, ci o sumă care este proporțională cu probabilitatea ta reală de a câștiga.

 

De asemenea, nu ești constrâns nici de orele de program de la agenții. Cum pariezi online pe loterii internaționale, ai acces la foarte multe loterii. Nu sunt doar câteva extrageri săptămânale, ci poți paria oricând dorești dacă alegi loteria potrivită.

 

Fiecare loterie are un număr de extrageri propriu, dar unele dintre ele au 2 pe zi, una pe oră sau chiar și una la fiecare cinci minute 24/7. Și nu trebuie să te asiguri că te duci cu foarte multe ore înainte să îți pui biletul loto. Poți paria cu doar câteva minute înainte să se facă extragerea.

 

Există foarte multe cazinouri și case de pariuri online care îți permit să joci la loto online. Acestea nu au loteriile din România, dar au cele mai populare loterii din toată lumea, precum Loto Polonia, Italy Win for life, Italia SuperEnalotto 6/90, Grecia Kino 20/80, Slovacia Keno 20/80, Euro Millions, Mega Millions și multe altele.

 

Dacă vrei să ai acces la toate loteriile de top de la cele mai bune cazinouri online și chiar să te bucuri de un Bonus de Bun-Venit care să te ajute să îți îmbunătățești șansele de câștig noi îți recomandăm să intri pe site-ul SlotsCalendar.

 

Aici vei găsi tot ce ai nevoie de la numere fierbinți și reci la jackpoturi, cazinourile care oferă promoții și tot ce trebuie să știi despre cele mai bune loterii online dacă nu vrei să joci la Loteria Română fiindcă ți-ai dat seama că online este mult mai ușor și mai profitabil.

 

Leave a Comment