Top 5 sfaturi pentru amatorii de pariuri

Când oamenii aud de pariuri se gândesc instant la pariorii profesioniști care câștigă mult din această activitate. Realitatea este că puțini pariori ajung la acel nivel, iar majoritatea nu au răbdarea necesară și ambiția pentru a deveni pariori profesioniști. În schimb, pentru a putea obține profit din pariuri și pentru a putea transforma parierea pe noroc în pariere pe cunoștințe, este nevoie de disciplină și răbdare.

Pariorii profesioniști de la Biletu-Zilei.com, recomandă pariorilor amatori să țină cont de câteva aspecte și anume:

1.      Money Management

Money management-ul reprezintă partea pariurilor care se ocupă de gestionarea banilor. Niciun antreprenor sau parior de succes nu poate înmulții banii dacă nu știe câți bani are. Trebuie să îți faci o analiză a veniturilor pe care le obții și să scazi cheltuielile.

Important este ca pariurile să îți aducă doar aspecte pozitive, nu să îți afecteze viața într-un mod negativ. Pariorii profesioniști recomandă să îți aloci o sumă lunară pentru pariuri și să nu depășești niciodată limita setată. Este recomandat ca procentul din veniturile tale lunare pe care îl aloci către pariuri să nu depășească 25%.

2.      Strategia de pariere

După ce ți-ai creat un money management bine pus la punct, este necesar să îți setezi un target de câștig realist pentru fiecare lună. Pentru a-ți atinge targetul de câștig setat ai nevoie de o strategie aleasă bine.

Există multe tipuri de strategii existente pentru pariuri, dar fiecare se potrivește anumitor tipuri de pariori. Trebuie să iei în considerare banca pe care o ai pentru pariuri, pe care o poți suplimenta cu un bonus consistent de deschidere a contului la o casă la care nu ai deja cont (vezi creare cont Maxbet), apetitul pentru risc pe care îl ai și perioada în care vrei să câștigi cât ți-ai propus.

Cele mai populare strategii sunt Martingale și Fibonacci. Martingale este o strategie potrivită pariorilor care dispun de o bancă mai mare. Acest lucru se întâmplă deoarece poți ajunge la mize mari destul de repede. Strategia Martingale presupune dublarea mizei după fiecare pariu pierdut.

În acest fel, când vei avea un pariu câștigător îți vei recupera pierderea și vei face profit. Strategia Fibonacci este ceva mai ok în ceea ce privește banca disponibilă. Strategia Fibonacci presupune adunarea ultimelor două mize ale pariurilor pierdute pentru următorul pariu.

3.      Analiza sportului

Nu paria niciodată pe ceea ce nu cunoști. Este esențial să cunoști pe ceea ce pariezi. Dacă te pricepi la fotbal, nu încerca să pariezi pe tenis. Este mai sănătos să pariezi pe fotbal dacă asta cunoști mai bine. De asemenea, trebuie să analizezi toate aspectele care țin de jucători, echipe, teren înainte de a paria.

4.      Nu juca la recuperare

Toți pariorii au zile bune și zile mai puțin bune. Important este să recunoști o zi în care nu ai prea mult noroc și să te oprești la timp înainte de a pierde toată banca. Există și mâine o altă zi în care poți paria

5.      Alege casa de pariuri potrivită

Fiecare casă de pariuri excelează pe anumite sporturi. Unele oferă cote mai mare la tenis, în timp ce altele oferă cote mai mari la fotbal. Alege casa de pariuri în funcție de sportul pe care pariezi pentru a avea cele mai bune cote.