Ţiriac şi Horgoş, daţi afară de la FC Zalău

Cu trei săptămâni înaintea startului returului de campionat, conducerea clubului FC Zalău a renunţat la serviciile a doi jucători, motivul fiind faptul că aceştia au fost văzuţi în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un club din oraş, înaintea amicalului pe care zălăuanii l-au susţinut în faţa formaţiei ungare din Liga a III-a, FC Cigan. Potrivit informaţiilor venite din partea preşedintelui Ioan Morar, Gabriel Ţiriac, unul dintre cei doi jucători la care s-a renunţat, nu este la prima abatere de acest gen, cel de-al doilea fiind Ionuţ Horgoş, fotbalist transferat vara trecută la formaţia de sub Meseş. „Nu tolerăm astfel de ieşiri, mai ales că au fost văzuţi în noaptea dinaintea meciului pe care l-am susţinut în Ungaria. Nici nu a început bine campionatul şi deja au ieşiri nocturne. Nu avem nevoie de golani la echipă, sunt suficienţi fotbalişti care vor să joace la nivelul Ligii a III-a”, ne-a declarat preşedintele Ioan Morar.
Conducătorul clubului zălăuan a mai precizat că unul dintre motivele pentru care s-a renunţat la cei doi este şi faptul că aceştia nu şi-au recunoscut vina. „Am aflat abia luni de ieşirea lor în club, însă nu au vrut să recunoască în momentul în care au fost înrebaţi. Iniţial, am vrut să-i amendăm şi chiar le-am spus că dacă vor recunoaşte nu vor fi daţi afară de la echipă. După meciul de marţi cu Gloria Bistriţa i-am mai întrebat o dată, însă nici de această dată nu au vrut să recunoască. Au recunoscut abia miercuri dimineaţa, dar le-am spus că e prea târziu, fiindcă decizia este luată”, a mai precizat Morar.
Având în vedere că ambii erau jucători de bază la formaţia zălăuană, foarte probabil, conducerea clubului va căuta înlocuitori pentru cei doi în zilele următoare.

Leave a Comment