Tipuri de păcănele cu speciale pentru diferite tipuri de jucători

Tipuri de pacanele cu speciale

Sloturile online pot fi confuze, mai ales dacă abia începeți. Există atât de multe sloturi diferite disponibile acum, uneori este greu de spus care sunt. În cele din urmă, elementele de bază ale oricărui slot machine rămân aceleași. Deci, indiferent de tipul de sloturi pe care ați ales să le jucați cu casinohex.ro, mecanica este aceeași.

Va trebui să potriviți aceleași simboluri pentru a crea o combinație câștigătoare, formată de obicei pe o linie de plată activă. Desigur, întotdeauna există o excepție de la reguli atunci când există atât de multe sloturi diferite, dar asta este ceea ce urmează să acoperim astăzi.

Jocul cu diferite pacanele cu speciale poate ucide orice plictiseală și cu cât joci mai mult, cu atât vei da seama care sunt cele care funcționează cel mai bine pentru tine. Cine vrea să joace același slot cu 15 tambururi în fiecare zi? Norocos pentru tine, există atât de multă varietate acum, care nu va fi niciodată o problemă. Așadar, dacă vă întrebați ce tip de mașini cu sloturi vi s-ar potrivi cel mai bine, aruncați o privire la această listă pentru a vă ajuta să decideți.

 

Numărul de role

Fiecare slot este diferit și unul dintre principalele lucruri care le diferențiază este tambururile lor. Probabil, cel mai obișnuit tip pe care îl veți întâlni este un slot cu 5 tambururi, la fel ca slotul Starburst al NetEnt. Acestea au fost aduse după popularitatea desigur a acestor pacanele cu speciale clasice originale. Acestea sunt adesea cunoscute doar pentru 3 tambururi. Însă, odată cu avansarea tehnologiei, veți găsi, de asemenea, fante colacale de tambur și tambururi în cascadă. Puteți citi mai multe despre acestea în blogurile noastre Ghidul exclusiv pentru a juca mașini de sloturi cu tamburi colosali și 5 mașini cu tambur în cascadă pentru a vă condimenta aventura de jocuri.

 

Numărul de linii de plată

Sloturi pentru o singură linie sau sloturi pentru mai multe linii – Acesta este un alt lucru major pe care îl veți găsi diferit de la joc la joc. Dar care este diferența dintre sloturile cu linii multiple și sloturile pentru o linie, vă auzim spunând. O mașină de slot cu o singură linie este exact asta. Are o singură linie de plată care vă reduce efectiv șansele de a câștiga la fel ca slotul pentru oaie neagră de la Bar Microgaming. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de sloturi cu mai multe linii, aceste tipuri de sloturi au linii de plată multiple, sporind în mod eficient șansele de a bate mai multe victorii pe fiecare rotire, la fel ca slotul rapid al lui Rapunzel de Quickspin.

 

Pacanele cu speciale – RTP mic sau crescut

Dacă sunteți nou la acest joc de jocuri de noroc cu Netent, încercați să nu lăsați acești termeni să vă strice cheful prea mult, deoarece ar trebui să jucați jocurile care vă plac, indiferent dacă sunt libere sau strânse. Dar dacă vă întrebați ce înseamnă, practic, un slot machine slăbit este unul care are un RTP (Return to Player) de 97% sau mai mult. Un bun exemplu în acest sens ar fi slotul NetEnt Blood Suckers. Acesta este procentul pe care un slot îl va plăti pe o perioadă lungă de timp. Sloturile strânse sunt apoi cele care au un RTP mai mic de 94%. Dacă vă întrebați cum puteți găsi mașini cu sloturi libere în cazinourile online, asigurați-vă că citiți blogul nostru folosind linkul oferit.

 

Sloturi terestre vs sloturi online vs mașini de fructe

Dacă sunteți deja familiarizați cu sloturile terestre și cu mașinile de fructe, atunci sloturile online ar trebui să fie o plimbare în cele mai populare. Sloturile online au evoluat pur și simplu de la mașinile vechi de fructe. Veți găsi chiar și tipuri de sloturi care încă mai încorporează simbolurile vechilor școli ale fructelor și 7, cum ar fi Slotul Boemiei Joker din Boemia Play de la  Play GO. Dar, la fel cum am menționat mai sus, toate aceste trei tipuri se reduc până la un singur mod de a câștiga; potriviți aceste simboluri de pe role. Dacă aveți nevoie de mai mult ajutor, consultați blogul nostru Cum să jucați sloturi: Ghid complet pentru manechine.

 

Sloturi video (Video Era)

Fără îndoială, cel mai popular tip de slot machine din zilele noastre sunt sloturile dvs. video. Acestea sunt de obicei clasificate ca orice joc care are mai mult de trei linii de plată și oferă mai mult divertisment și șanse de câștig decât sloturile clasice menționate anterior. Un slot video va veni, de obicei, cu funcții bonus sau rotiri gratuite, precum un plus de divertisment, iar graficele vorbesc de obicei de la sine. Un exemplu de slot video pe care poate doriți să îl consultați este slotul Medusa al NextGen Gaming.

 

Pacanele cu speciale – Sloturi simple vs sloturi progresive

Fiecare tip de slot machine are un potențial de câștig propriu. Majoritatea sloturilor video și sloturilor clasice vor avea o plată maximă dintr-o singură rotire, dar atunci veți primi sloturi progresive. Aceste tipuri de pacanele cu speciale au făcut ca visele să devină realitate și nu există absolut niciun plafon maxim atunci când vine vorba despre cât de mult poate juca jocul. Acest lucru se datorează faptului că jocul va avea un singur jackpot sau mai multe jackpot-uri care progresează în timp. Cu cât sunt mai multe pariuri realizate de jucători, cu atât jackpotul crește la fel ca slotul Mega Moolah al Microgaming. Aceste tipuri de jackpot-uri sunt, de obicei, declanșate la întâmplare sau cum ar fi Mega Fortune Slot de NetEnt, care poate fi câștigat atunci când apăsați jocul bonus.

 

Pokies

Acestea seamănă foarte mult cu jocurile pe care le-am descris deja, în special sloturile video. Unele cazinouri online, de obicei cazinourile australiene se vor referi la jocurile lor ca Pokies.

 

Sloturi 3D

Când ne gândim la un slot 3D, acestea sunt mai frecvent asociate cu furnizorii de jocuri populare Betsoft, dar, desigur, cei mai mulți furnizori vor avea și propriile versiuni de sloturi 3D. Betsoft are propria gamă de sloturi 3D exclusive, precum slotul lor Reels of Wealth unde simbolurile și funcțiile pot apărea 3D spre deosebire de 2D. Grafica jocurilor lor este, de obicei, un pas de restul, dar din nou funcționează foarte mult în același mod ca slotul dvs. video obișnuit. Asigurați-vă că consultați cele mai bune 10 sloturi 3D noastre când ați terminat de citit acest blog.

 

Sloturi AWP sau SWP

Probabil că nu veți întâlni prea des acești termeni, dar îi vom acoperi doar în caz că dați. Sloturile pe care le joci online sunt pacanele cu speciale online etichetate în mod obișnuit, dar dacă joci unul într-o casă publică sau o arcada, atunci ar putea fi denumit AWP (Distracție cu Premiul) sau SWP (Îndemânare cu Premiu). De obicei, acestea sunt reglementate pentru a avea limite mai mici cu cât se poate câștiga și, în general, nu sunt concepute precum slotul video modern. Unii pot necesita un pic de pricepere, dar, în cele din urmă, se încadrează în noroc la fel ca în toate celelalte tipuri de slot-uri despre care am menționat astăzi.

Și asta este aproape orice tip de slot machine pe care este probabil să îl întâlniți. S-ar putea să credeți că este foarte mult să vă amintiți, dar odată ce începeți să jucați, veți constata că aproape fiecare slot pe care îl jucați are același concept și termenii înșiși se încadrează. Găsiți un tip sau tipuri care vă place să jucați și să le lipiți.

 

(P)

3 Thoughts to “Tipuri de păcănele cu speciale pentru diferite tipuri de jucători”

  1. Anonim

    Doar a zis și acel secretar de stat cu jocurile de noroc, că păcănelele cu plexiglas „nu mai au farmecul de altădată”, că el știe, doar de la păcănele a fost promovat în guvern! Cum ar zice Conu Iancu: „Bravos, națiune, halal să-ți fie!”

  2. Anonim

    Cele mai multe aparate sunt masluite.cel mai corect ar fi sa fie mutate in cazinouri nu in toate baruri unde un amarat daca bea un coniac sau ceva si se crede batman se pune la aparat si isi lasa familia fara bani de mancare.

  3. Anonim

    16:42 – Inainte sa postati comentarii tembele,va rog sa raspundeti la aceasta intrebare: sustineti,macar cu 50 de bani,acest ziar pe care il cititi probabil zilnic? A, ok,lecturati gratuit,ca toti ceilalti. Daca nu v- ati pus intrebarea fireasca, CU CE traiieste presa noastra de pe care si au luat toti mana, nu aveti cum sa deduceti ca este un articol publicitar. Daca ati fi stiut asta,plus faptul ca publicitatea asta putina este singura sursa de venit a acestor redactii si singurul mod prin care noi mai putem sa citim si lucruri bune, probabil nu ati mai fi scris ceea ce ati scris…

Leave a Comment