Tinerii fotbalişti din întreaga ţară îşi dau întâlnire la „Cupa Viitorul”

Alexandru Moldovan

Peste 50 de cluburi de minifotbal, din întreaga ţară, participă în perioada 19-21 august, la Zalău, Hereclean şi Şimleu Silvaniei, la ediţia a X-a, jubiliară, a turneului de fotbal rezervat copiilor şi juniorilor „Cupa Viitorul”, organizat de clubul sportiv Viitorul Zalău.
„Sper să fie competiţie reuşită. Suntem la ediţia a X-a, jubiliară, şi sunt mândru că am ajuns aici. Sper că continuă această Cupă ce a devenit o tradiţie în ţară. Vin echipe bune, începând cu Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi, CFR Cluj, FC Bihor, CSM Iaşi, Focşani, Curtea de Argeş, Vâlcea, Satu Mare, Baia Mare, Şimleu Silvaniei sau Zalău. Echipe multe, care sper să facă un spectacol fotbalistic şi la final, când va fi festivitatea de premiere, cei mai buni să-şi primească meritatele premii”, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, Daniel Sabău, managerul clubului Viitorul Zalău.
Acesta a adăugat că, la fel ca la ediţiile anterioare, competiţia se va desfăşura pe cinci categorii de vârstă, de la 14 până la opt ani, meciurile urmând să aibă loc la baza sportivă a clubului din localitatea Hereclean, pe stadionul municipal din Zalău şi pe stadionul din Şimleu Silvaniei.
În acest context, Daniel Sabău a ţinut să mulţumească celor ce au sprijinit organizarea competiţiei, respectiv primăriile din Zalău şi Hereclean, alături de firmele Electro Grup, Sandana, Titan Comerţ.
Deschiderea oficială a turneului va avea loc marţi, de la ora 19.00 cu o defilare a cluburilor participante pe principalul bulevard din Zalău, pentru ca joi seara să aibă loc festivitatea de premiere, învingătorii urmând să fie recompensaţi cu diplome cupe şi echipament sportiv.
Turneul va fi precedat, de un meci demonstrativ între echipa parlamentarilor şi o echipă în care vor evolua, printre alţii, foste vedete precum Miodrag Belodedici, Ioan Ovidiu Sabău şi Gigi Mulţescu, alături de oameni de afaceri şi oficialităţi locale.
Prezent la conferinţa de presă de joi, deputatul Lucian Bode, jucător în echipa parlamentarilor, a precizat că partida se va disputa luni de la ora 20.30, la Baza Sportivă „Viitorul” de la Hereclean.
Deputatul a subliniat că o competiţiei precum Cupa Viitorul este foarte importantă în contextul în care tinerii fotbalişti reprezintă viitorul şi salvarea fotbalului românesc.

One Thought to “Tinerii fotbalişti din întreaga ţară îşi dau întâlnire la „Cupa Viitorul””

  1. Anonim

    POPANDAU bode II FOTBALIST MAI NOU?

Leave a Comment