Tenismenii zălăuani s-au întrecut la Cupa României de la Bistriţa

Ediţia din acest an a Cupei României la tenis de masă, rezervată juniorilor III, a avut loc la finalul săptămânii trecute, la Bistriţa. Printre cei aproximativ 80 de tenismeni s-au aflat şi cinci sportivi legitimaţi la Clubul Sportiv Municipal Zalău, pregătiţi de antrenorul Victor Puie.
Cel mai bun rezultat l-a obţinut Ioana Barbor, care a reuşit să treacă de faza grupelor, pierzând în cel de-al doilea meci de pe tabloul principal. La finalul competiţiei, sportiva zălăuană s-a situat pe poziţia a noua.
Barbor a obţinut două victorii în faza grupelor, 3 – 0 în faţa sportivei Neamţu şi 3 – 1 în disputa cu tenismena Mihalache, clasându-se pe primul loc la final. Prima adversară de pe tabloul principal a fost Ioana Chiripuci, de la CSM Giurgiu, sportivă pe care Barbor a învins-o cu scorul de 3 – 2. A pierdut, însă, cu scorul de 0 – 3 al doilea meci de pe tabloul principal, adversară fiind Iulia Sapungiu de la CSM Buzău.
Pe tabloul principal au ajuns şi celelalte două tenismene de la CSM Zalău, Mara Onicaş şi Ioana Câmpan, ambele clasându-se pe locul doi în grupele din care au făcut parte. Cele două au pierdut, însă, primele dueluri de pe tabloul principal. Onicaş a cedat cu scorul de 1 – 3 disputa cu Delia Mocanu de la CS Lipanu Brăila, iar Câmpan a fost învinsă cu scorul de 0 – 3 de Claudia Caragea, o altă tenismenă legitimată la CS Lipanu Brăila.
La masculin, CSM Zalău a fost reprezentat de Gabriel Mărcuţ şi Daniel Gherghel, însă nici unul dintre aceştia nu au reuşit să treacă de faza grupelor. De menţionat că pentru Gherghel a fost prima competiţie de amploare.
Pentru secţia de tenis de masă de la CSM Zalău urmează la finalul lunii Cupa Romîniei rezervată juniorilor II, competiţie programată la Constanţa.

Leave a Comment