Tenismenii sălăjeni, evoluţii bune la Trofeul Sătmarului

Peste 70 de tenismeni s-au întrecut ediţia din acest an a Trofeului Sătmarului la tenis de câmp, concurs ce s-a desfăşurat la patru categorii de vârstă: 10 ani, 12 ani, 14 ani şi 16 ani atât la masculin, cât şi la feminin. Printre participanţi s-au numărat şi tenismeni de la Clubul Sportiv Municipal Zalău, Palatul Copiilor Zalău şi CS Pro Tenis Şimleu Silvaniei. 

Cea mai bună evoluţie dintre sportivii sălăjeni a avut-o tenismenul de la CSM Zalău, Andrei Brisc, sportiv ce a concurat la categoria 14 ani. Forma bună în care se află sportivul pregătit de Constantin Carp a fost confirmată şi la competiţia de la Satu Mare, unde Brisc a ocupat locul întâi, după ce a câştigat patru partide. Zălăuanul a avut liber în primul tur, iar în cel de-al doilea, l-a învins în două seturi, 6 – 0, 6 – 0 pe sătmăreanul Bogdan Pop. Cu acelaşi scor l-a învins şi pe Mate Poszet, un alt sportiv sătmărean. În semifinale, Andrei Brisc a trecut de orădeanul Nishino Taisei, scor 6 – 3, 6 – 1, iar finala a câştigat-o împotriva sătmăreanului Arnold Csaholzi, 6 – 2, 6 – 0. Brisc a ocupat locul întâi şi la dublu, unde a făcut cuplu cu sătmăreanu Arnold Csaholzi.
Un alt rezultat notabil a fost obţinut de Paula Pall, de la Palatul Copiilor Zalău, care a terminat pe locul trei după ce a câştigat partida din sferturi de finală cu sătmăreanca Mya Matei, scor 6 – 3, 6 – 2, iar în semifinale a fost învinsă de Daria Jula, de la Voinţa Oradea, scor 6 – 7, 2 – 6.
Pentru tenismenii de la CSM Zalău urmează la finalul săptămânii Trofeul „Pro AS” de la Mediaş, iar în perioada 25 – 27 iulie este programată în oraşul de la poalele Meseşului Cupa Municipiului Zalău.

 

Leave a Comment