Tenismena Ioana Lung – game, set, meci la Evaluarea Naţională

Ioana Lung, unul dintre cele mai bune produse din ultimii ani ale tenisului sălăjean, obţine performanţe notabile nu doar în „sportul alb”, ci şi la învăţătură. Devenită şefă de promoţie la Şcoala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” din Zalău, sportiva de la Palatul Copiilor din Zalău a obţinut rezultatul pe care şi l-a dorit şi la Evaluarea Naţională, obţinând nota 10 atât la limba şi literatura română, cât şi la matematică, ambele fiind probe scrise.

„Ioana este foarte fericită şi mândră de ce a realizat. Când a ieşit din examene, nici nu a consultat baremul, pentru că a ştiut că a făcut totul bine. Este un caracter cum rar ţi-e dat să întâlneşti, este sigură pe tot ceea ce face. Nu a lăsat nimic să-i scape nelămurit în cei patru ani, tocmai pentru a avea siguranţă la examene. Acel 10 a fost obţinut doar din note de 10. Ioana a luat 500 de note de 10 în cei patru ani şi un 8. A combinat şcoala cu tenisul în aşa fel încât să nu fie neglijată nici o latură şi a reuşit. Ca parinte, ai un sentiment unic, ce nu poate fi descris în cuvinte”, a precizat Paula Lung, mama sportivei.

Ioana Lung îşi doreşte să-şi continue studiile la Colegiul Naţional „Silvania” Zalău, urmând să se înscrie la profilul Ştiinţele Naturii.

 

 

17 Thoughts to “Tenismena Ioana Lung – game, set, meci la Evaluarea Naţională”

 1. Anonim

  Felicitari Ioana,multe sanatate si mult succes in continuare,esti cea mai buna.

 2. Anonim

  Felicitari.
  Mai sunt inca 5 copii cu 10 curat, dintre care 4 de la Colegiul National Silvania. Suntem convinsi ca toti copiii performeaza si in alte domenii, dar nu dam interviuri, incercam sa o dovedim si lasam pe altii sa ne laude. Specific romanesc !!!

 3. Anonim

  Specific romanesc!!! Desteptu lu peste, mori pe tine!

 4. Anonim

  PENTRU 8:41
  Incearca macar sa te abtii prostovanco, lasa sa-ti laude altii copiii.
  Vai, vai ce frustrati sunt unii !!!

 5. Anonim

  Domnul ziarist Morar, va rog luati interviu si celorlalte 5 mamici sa stim cine sunt copiii merituosi ai Salajului

 6. Anonim

  :))) frustrati sunt aia care nu ajung la struguri. Intelesu-m-ai 9:06 ? Ce rautati mari ai la cat esti de micuta!

 7. Anonim

  11:07: Daca strugurii sunt acrii?

 8. Cazul Ioanei e diferit de al celorlalti copii de zece

  Ea are performante de exceptie si in sport, ceilalti sunt doar cu scoala. Asta e si motivul pentru care povestea ei apare la rubrica sport, ca un exemplu ca se poate imbina placutul cu utilul.

 9. Anonim

  Nu stim cat e de placut……

 10. Anonim

  Cel de la 11:24: De unde stii tu ca CEILALTI SUNT DOAR CU SCOALA? Te informez ca cel putin 2 copii din CEILALTI au mult mai multe activitati PLACUTE si UTILE in acelasi timp decat Ioana. Nimeni nu contesta meritul Ioanei Lung, dar sunt multi altii care o intrec, asa ca in sport, detasat. Sa nu fim incuiati si sa aducem aprecieri fara a ne informa in prealabil.

 11. Anonim

  Modestia copilului nu este egala cu modestia mamei, din pacate

 12. Anonim

  Ce va mai roade!! FELICITARI, copile!

 13. Bravo Ioana!

  Felicitari copiilor care pe langa scoala foarte serioasa mai fac si sport si nu stau toata ziua in fata calculatorului! Felicitari Ioana! Daca ar fi mai multi ca tine poate ar fi mai putin obezi in randul copiilor. In rest e plina Romanica asta de „hateri”. Nu am sa inteleg nicioadata „berbecii” care, in loc sa comenteze la articol, comenteaza la comentariile altora.

 14. Anonim

  Spuse OAIA / BERBECUL sef HA HA HA

 15. Anonim

  13:42 BEEEEEEEE

 16. Chiș laura

  Doamne,cât puteți fi de rai!Invidia doare,clar,se știe!Stie cineva cât a muncit acest copil?A zis cineva ca alți copii nu sunt deosebiți,ca nu au rezultate?Daca ați fi chiar atât de informați,ați vedea ca Ioana e un copil despre care presa scrie după turnee,după anumite evenimente. Și nu numai despre ea,ci și despre alți copii care au rezultate in sport și nu numai!Ioana nu a facut scola la un colegiu de renume,precum e CNS ul,poate de aceea rezultatul ei e privit altfel!Nu e vorba de nici o modestie,de nici o frustrare,aceste articole se scriu la intenția presei,nu a familiei Ioanei!Ei cer date ai informații de la părinți,normal,pentru a le publica,nu invers!Vedeti va de treaba,munciți,și nu va roadă așa de tare reușita altora!E loc in lumea asta pentru toată lumea!Bravo,Ioana!Esti minunata!Continua sa surprinzi!

Leave a Comment