Tenismena Demjen Eszter, la un pas de podiumul concursului „Top 12”

Cei mai buni practicanţi ai tenisului de masă din România la categoria juniori III s-au duelat la finalul săptămânii trecute în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” din Zalău, în cadrul concursului „Top 12”. Competiţia s-a desfăşurat atât la masculin, cât şi la feminin, iar Zalăul a avut un singur reprezentant, la feminin, pe Demjen Eszter, sportivă legitimată la CSM Zalău şi pregătită de Victor Puie.
Competiţia s-a desfăşurat după sistemul „fiecare cu fiecare”, iar tenismena zălăuană a înregistrat 7 victorii şi patru înfrângeri la finalul concursului, clasându-se pe locul patru.
Competiţia la feminin a fost câştigată de Ungvari Evelyn, de la CSS Târgu Mureş, iar pe podium au mai urcat Mike Boroka, de la Liceul Teoretic Nagy Mozes Târgu Secuiesc şi Bianca Meiroşu, de la Liceul cu Program Sportiv Nicolae Rotaru Constanţa. Celelalte participante au fost de la CS Romgaz Mediaş, CSM Buzău, CSS Craiova, CS Mureşul Luduş şi Dunărea Giurgiu.
Pe primul loc în competiţia masculină s-a situat Iulian Chiriţă, de la Pristavu Câmpulung Muscel, urmat pe podium de Dragoş Bujor şi Andrei Istrate, ambii de la Steaua Bucureşti, sportivi pregătiţi de zălăuanul Ionuţ Seni, unul dintre cei mai reprezentativi sportivi din istoria tenisului de masă zălăuan.
La eveniment a fost prezentă şi zălăuanca Andrada Vincze, cel mai bun produs al tenisului de masă feminin din ultimul deceniu, iar fosta jucătoare le-a oferit la final câteva premii sportivilor clasaţi pe podium.

Leave a Comment