Tadici o vede pe Claudia Constantinescu la echipa naţională în 2019

Gheorghe Tadici rămâne unul dintre puţinii antrenori din handbalul feminin românesc ce continuă să promoveze jucătoare tinere în Liga Naţională. De altfel, şi în vara anului 2018, managerul Zalăului a transferat doar jucătoare tinere la formaţia pe care o antrenează, o astfel de „mişcare” făcând în permanenţă şi în perioada cât a fost selecţionerul naţionalei de senioare.
Pentru anul 2019, fostul selecţioner propune trei jucătoare pentru naţionala de senioare, iar printre acestea se numără şi interul Zalăului, Claudia Constantinescu.
„Este deja într-o urcare evidentă, se apropie de ce a fost şi poate să mai crească. Poate deveni o jucătoare utilă pentru echipa naţională. A avut o operaţie la umăr, acum şi-a revenit”, a declarat Tadici într-un interviu acordat prosport.ro
Celelalte două handbaliste care, în opinia profesorului Tadici, ar trebui să facă pasul spre echipa naţională sunt Lorena Ostate şi Bianca Bazaliu.
„Dacă totul merge bine, cred că cele trei fete îşi au locul la echipa naţională şi le-aş vedea în lotul pentru Campionatul Mondial. Sunt unele jucătoare care au depăşit un ciclu de 8-10 ani la naţională şi nu au confirmat”, a mai afirmat tehnicianul zălăuan.
Claudia Constantinescu a mai fost convocată la lotul naţional în 2015, pe vremea când naţionala era condusă de Tomas Ryde, dar pentru handbalistă a urmat o accidentare destul de gravă care a ţinut-o în afara terenului o perioadă lungă de timp.

One Thought to “Tadici o vede pe Claudia Constantinescu la echipa naţională în 2019”

  1. Anonim

    o scapat de jendarm?

Leave a Comment