Tadici, după egalul de la Craiova: „Nu acuz arbitrajul, dar ultimul gol al Craiovei a fost neregulamentar”

HC Zalău a terminat la egalitate, scor 23 – 23 duelul din cadrul primei etape a Ligii Naţionale de handbal feminin, susţinut în deplasare, în faţa formaţiei SCM Craiova.

Scorul a fost 23 – 22 în favoarea Zalăului cu câteva secunde înainte de final, iar oltencele au egalat prin Dincă, reuşita acesteia fiind contestată de managerul Gheorghe Tadici. „Nu acuz arbitrajul, însă ultimul gol al Craiova a fost neregulamentar, fiindcă în momentul în care s-a repus mingea de la nouă metri, Dincă era în semicerc”, consideră tehnicianul zălăuan.
Chiar dacă echipa zălăuană a fost foarte aproape de o victorie, Tadici a declarat că „până la urmă este bun şi un punct, fiindcă, la fel de bine cum puteam câştiga, putema şi pierde acest meci. M-a nemulţumit evoluţia jucătoarelor cu experienţă, care au jucat slab atât în atac, cât şi în apărare. Nici poarta nu a funcţionat prea bine. Practic, noi am băgat în joc echipa gazdă, încă din prima repriză. Nichita (fostul portar al Zalăului, n.r.) a avut o evoluţie în poartă şi a apărat multe mingi şi din situaţie de unu la unu. Echipa a jucat la maxim 60 la sută din potenţialul pe care-l are. Au fost doar două reprize scurte de câte şapte, opt minute în care am jucat la adevărata valoare, iar în aceste condiţii e greu să te impui, mai ale când joci în faţa a 2000 de spectatori şi a unei galerii care a pus multă presiune. Un câştig mare din acest meci este Claudia Constantinescu. Practic, ea şi Bardac ne-au ţinut în joc”.
În etapa viitoare, HC Zalău va primi vizita formaţiei Universitatea Jolidon Cluj, meciul fiind programat vineri, de la ora 18, în Sala Sporturilor din Zalău.

Alte articole

Leave a Comment