Stelian Potroviţă – noul preşedinte al campioanei Remat Zalău

După o perioadă destul de lungă în care clubul Remat Zalău a funcţionat fără a avea un preşedinte, lucrurile au fost lămurite în această săptămână, funcţia respectivă urmând să fie preluată de secretarul Primăriei Zalău, Stelian Potroviţă. Probabil, iubitorii voleiului din judeţ s-ar fi aşteptat la un alt nume, însă cei care se ocupă în acest moment de destinele clubului zălăuan au dat asigurări că Potroviţă va face faţă, fără nicio problemă, acestei funcţii.
Stelian Potroviţă urma să fie prezentat în Adunarea Generală a Acţionarilor, programată vineri după-amiaza, de la ora 18, dar care nu a mai avut loc în cele din urmă. „Adunarea Generală a Acţionarilor nu a mai avut loc, pentru că domnul Liviu Ciupe (acţionar cu 4% în cadrul clubului, n.r.) a anunţat că nu mai poate ajunge, după ce, tot el solicitase să aibă loc această adunare”, ne-a declarat primarul municipiului Zalău, Radu Căpîlnaşiu, care ne-a mai dezvăluit că din Consiliul Director al clubului Remat vor mai face parte viceprimarul Nicolae Fazakaş şi administratorul public Radu Mihai Nistorescu.
Vă reamintim că Liviu Ciupe şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al clubului Remat Zalău în urmă cu mai bine de un an, interimatul fiind asigurat până la finele sezonului trecut de Cornel Ţurcaş, angajat la Remat Sălaj SA.

Alte articole

8 Thoughts to “Stelian Potroviţă – noul preşedinte al campioanei Remat Zalău”

 1. rationament firesc.

  In realitatea actuala un oras ca Zalaul, preponderent sarac, nu ar avea puterea financiara sa sustina echipe la acest nivel (fara implicare privata). Performanta HC si a echipei de volei din ultimii ani, este o anomalie, si o dovada a redistribuirii preferentiale a resurselor locale. Salariile foarte mari a jucatorilor straini, precum si fondurile acestor echipe nu-si au baza in ceea ce acest oras produce, sau in ceea ce institutiile publice colecteaza. Cu infiltararea politicului si cu un management slab, netransparent, specific oamenilor ce conduc institutii publice, ,,meciurile se joaca departe de teren” cel mai adesea cu consecinte nefaste pt sport, iar in aceste conditii esecul este inevitabil.

 2. tibi

  Mai ,
  nu mai puneti securisti in functii publice , cautati oameni cinstiti.

 3. Anonim

  o sa fie sala plina de exmilitieni frate la meciurile looserilor, ce-or mai plange dupa ciupitor!

 4. olandezul zburator

  bravo domnilor………….ati pus exact pe cine nu trebuia.

  Nu se gasea altu mai capabil,sau fara atatea bube.

  mai are sofer la PRIMARIE d-l POTROVITA.

  DIASPORA e CONTRA.

 5. Mitica de la Fetindia

  Alt diletant, nimic altceva. Cu astfel de conducatori obiectivele echipei nu pot fi decat evitarea retrogradarii. Am impresia ca nu se doreste redesarea echipei ci folosirea echipei ca paravan pentru sifonarea banilor publici. Mi-e sila. Sa va fie rusine ,,iubiti conducatori,,

 6. Reporter

  Bă , duminica e ședința nu la pus pe Potroviţă încă

 7. radu

  pa gunoiu ala l ati pus,ce sport o facut sifonaru securis

Leave a Comment