FC Zalău a dansat pe terenul „lanternei roşii”

FCM Turda – FC Zalău 0 – 6 (0 – 2)

Au marcat: Viorel Ionaşcu (min. 18 şi 40), Marius Dumiter (min. 55), Mihai Bode (min. 67), Maior Istvan (min. 76), Cosmin Cozma (min. 90)

Chiar dacă cei doi antrenori, Paşca şi Oros, nu au putut conta pe aportul a cinci titulari în partida de vineri, de la Turda, FC Zalău a obţinut o victorie la scor pe terenul „lanternei roşii”, câştigând cu un categoric 6 – 0. Formaţia zălăuană avea încă de la pauză un avantaj de două goluri, prin „dubla” lui Viorel Ionaşcu. Acesta a deschis scorul în minutul 18, reluând balonul în plasă din şase metri, după o centrare venită de pe partea dreaptă. Cu cinci minute înainte de finalul primei părţi, acelaşi Ionaşcu a stabilit scorul pauzei, profitând de degajarea greşită a fundaşului Hotea şi înscriind al doilea gol.
Marius Duminter a dus scorul la 3 – 0 pentru FC Zalău, în minutul 55. Faza a pornit de la o lovitură de la colţul terenului, iar Dumiter a şutat în plasă de la aproximatv opt metri, după o învălmăşeală în careul echipei FCM Turda.
Mihai Bode şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor în minutul 67. Acesta a primit o pasă la marginea careului şi l-a învins pe portarul Lăcătuş cu un şut la colţul lung.
FC Zalău beneficiază de o lovitură de pedeapsă în minutul 76, după un henţ comis în careu de Sergiu Nicoară, iar Maior Istvan transformă fără emoţii penalty-ul, ducând scorul la 5 – 0. Tot dintr-o lovitură de la 11 metri a fost stabilit şi scorul final. Mădălin Trip a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă de Sergiu Nicoară, iar lovitura căpitanul Cosmin Cozma a înscris cu precizie.
„Mă bucur că am reuşit să câştigăm acest meci, mai ales că nu am avut la dispoziţie cinci titulari. Cel mai important este că băieţii au dat dovadă de caracter şi de maturitate în joc. Am controlat jocul de la un capăt la altul şi nu s-a pus niciun moment problema câştigătoarei”, a declarat antrenorul Marius Paşca.
FCM Turda: Lăcătuş – Hotea (min. 46, Ţelină), Muscă, Petruş, Nicoară, Jişa (min. 41, Fişter), Kosta, Achim, Tothăzan, Popa (min. 69, Onacu), David. Antrenor: Marcel Rusu.
FC Zalău: Chiş (min. 78, Gudea) – Lung, Cozma, Cornaci (min. 84, Moroti), Negrean, Ţiriac, Bode (min. Cherecheş), Maior, Ionaşcu, Trip, Dumiter. Antrenori: Marius Paşca (principal), Cristian Oros (secund)

Alte articole

2 Thoughts to “FC Zalău a dansat pe terenul „lanternei roşii””

  1. Anonim

    bravo baietiii. baftaaaaaaaaa

  2. Atat doar ca in editia tiparita scorul e de-a-ndoaselea

    Daca ditamai „fituica” salajeana nu are „cap-limpede”, adica corector…
    Atunci iese ca FCM Turda-FC Zalau 6-0…

Leave a Comment