Stelian Potroviţă îl acţionează în instanţă pe Paul Hodiş

Principalele acuze făcute de acţionarul Paul Hodiş s-au îndreptat atât spre directorul executiv, Doru Ţârle, cât şi spre preşedintele Stelian Potroviţă, care ocupă şi funcţia de secretar general la Primăria Zalău. Prezent la întâlnirea de ieri, Potroviţă a afirmat că îl va acţiona în instanţă pe Paul Hodiş pentru acuzele care i-au fost aduse de fostul vicepreşedinte. „Dacă am pornit împreună la acest drum, trebuia să avem prima dată o discuţie şi să lămurim lucrurile. Am fost de râsul lumii, pentru că domnului Ţârle i-a făcut plângere penală, iar poliţistul care s-a ocupat de caz a întrebat că <acest domn nu-şi clarifică întâi problema la club, numai prin intermediul poliţiei>. Bănuiesc şi faptul că şi-a pregătit plecarea de la acest club, pentru că din vara anului trecut el s-a angajat şi într-o altă susţinere pe linie sportivă, adică şi-a înfiinţat un club de fotbal. La fel cum l-a acuzat pe Doru Ţârle că a delapidat, aşa m-a acuzat şi pe mine, iar după acest audit îl voi acţiona în instanţă, fiindcă sunt secretar de 22 de ani şi mi-a afectat imaginea. Cum îşi permite să spună că am delapidat bani de la acest club, din moment ce eu nu sunt plătit cu niciun leu de la acest club pentru munca pe care o depun? Nu permit ca cineva să mă acuze că am furat bani. Îl voi da în judecată şi vom regla situaţia civilizat”, a reacţionat secretarul general al Primăriei Zalăul.

Şi directorul executiv, Doru Ţârle a afirmat că lucrurile nu se vor opri aici, fiindcă, prin acest scandal i-a fost afectată chiar şi familia. „Domnul Paul Hodiş a făcut împotriva mea o plângere penală care s-a dovedit ulterior a fi mincinoasă. Prin ceea ce a făcut la acest club, pot să spun că a vrut să distrugă echipa. Nu ştiu de ce? Pe lângă imaginea clubului a fost afectată şi imaginea mea personală. Nu am vrut să fac niciun comentariu până nu s-a finalizat acest aduit, dar îmi voi spune în perioada următoare punctul meu de vedere. Lucrurile nu pot rămâne aşa, fiindcă familia mea a fost afectată de acest scandal”, a declarat Ţârle.
De precizat că reprezentanţii mass-media au solicitat la finalul conferinţei să le fie prezentat întreg auditul financiar, dar conducerea clubului de volei a refuzat acest lucru, spunând că singurul lucru pe care-l poate face public este concluzia auditului.

9 Thoughts to “Stelian Potroviţă îl acţionează în instanţă pe Paul Hodiş”

  1. Anonim

    Se bat pe ce?Doi pe doua functii dupa care niste lefegii traiesc bine.Sa-mi spuna oricine:Ce castiga contribuabilul salajan din aceste activitati?Absolut nimic,numai pierde bani buni altfel pentru ceva util.Ziceti ca nu?

  2. Anonim

    Se pare ca Hodis asta are bani daca afinantat clubul.Potrovita s-a gandit ca poate sa-l jumuleasca un pic pe sponsorul revoltat.Just ,imaginea domnului secretar este importanta.Daca un politai din cadreulIPJ Salaj care a anchetat a ajuns la concluzia ca nu o fost nici o furaciune apoi musai ase trebe sa fie.Competenta ,cinste si corectitudine .

  3. Anonim

    POTROVITA A DRIBLAT MULTE LEGI, DAR DE DUMNEZEU NU STIE. IL VA LOVI BRUSC SI DEFINITIV ACOLO UNDE IL DOARE MAI TARE.

  4. Anonim

    oare chiar nimeni nu o sa-l puna cu botul pe labe pe mafiotul potrovita din primaria zalau, toata familia lui freaca menta in primarie pe bani publici iiar averile lor sunt nemasurate, este cunoscut caracterul infect pe care il are acest individ…………..ii fac o urare sa-i dea bunul D-ZEU numai dupa cum merita

  5. Anonim

    secretare potrovita te vede D-zeu cu toate minciunile si sforariile pe care le faci––––-toate astea se vor intoarce intr-o zi impotriva familiei tale

  6. Anonim

    oare de unde atata nesimtire la acest urangutan?fenteaza peste tot legea!!!in toata viata lui a ocolit legea , si-a obtinut frudulos locuinta, si-a obtinut fraudulos terenutri pentru el si acoliti, si-a angajat toata familia si acolitii la primaria din zalau si mai nou la club, si-a facut certificat de handicapat doar ca sa nu plateasca impozite, isi foloseste masina de serviciu ca masina personala de naveta si pentru toata familia, este un necioplit pe care toata lume il cunoaste , si tot el ameninta ca da in judecata un om care a constatat ca banii personali ii sunt furati––––––––––––––––-sa se faca publica suma care este cheltuita de clubul de volei din banii zalauanilor–––––este o suma nesimtita , iar noi zalauanii inghitim praf, ne rupem masinile si mirosim rahat

  7. Anonim

    vezi Stelica sa nu te inchizi singur ca daca il dai in judecata. se va face un audit PE BUNE si nu stiu atunci cum o sa.ti fie afectata imaginea

  8. Anonim

    Nu-i cine sa faca un audit pe bune,o ancheta pe bune s.a.m.d. in judet cand este vorba de Potrovita ,Capalnasiu si altii asemenea lor.Vina principala o are Hodis .Pai el nu a stiut cand a investit bani in club cu cine are de-a face?

  9. Ei na!

    Sa ii credem pe bune?
    Astia s-au auto-auditat si noi acuma trebuie sa ne dam palme in public?
    Las ca stim noi cum sunt controalele la comanda si platite. Iese ce trebuie sa iasa.
    Dar daca isi forteaza norocul si ajung in instanta, aceasta poate dispune un audit neutru de-adevaratelea.
    Ca tot se „poarta” in perioada asta catusele de catre oficialii Statului…

Leave a Comment