Sportul Şimleu pune baza, în continuare, pe jucători sălăjeni

Sportul Şimleu Silvaniei, una dintre cele două formaţii sălăjene ce activează în Liga a III-a de fotbal, s-a reunit luni pentru a pregăti partea a doua a campionatului. Sub comanda antrenorului Dacian Nastai s-au prezentat şi cinci jucători noi, toţi sălăjeni, fotbalişti despre care preşedintele Ioan Gurzău spune că vor avea şansa să demonstreze că pot face faţă celui de-al treilea eşalon.

Alexandru Jula este capul de afiş al celor cinci jucători, fotbalistul evoluând în trecut la SCM Zalău, ceilalţi fiind Emanuel Seran, de la AS Chieşd, Andrei Ştirb, fost junior la Atletic Zalău, Silviu Peter, de la Venus Giurtelec şi Paul Pop, de la Măgura Cehei.

26 de jucători au fost prezenţi la primul antrenament din acest an, desfăşurat pe Stadionul “Măgura” din Şimleu Silvaniei, pregătirea urmând să se desfăşoare pe plan local. Sâmbătă, 22 ianuarie, este programat şi primul amical, adversară fiind Victoria Carei.

De la reunire a absentat Gueye Mansour, cel mai valoros jucător din lotul şimleuanilor. Jucătorul de culoare va ajunge sub Măgura la finalul lunii. Sportul Şimleu s-a despărţit în această iarnă de fundaşul Ismael Guiti, de Claudiu Petruş şi de fratele acestuia, Alexandru Petruş.

Leave a Comment