Sportul Şimleu nu mai face deplasarea la Bistriţa

Situată pe locul trei în Seria a X-a, obţinând în ultimul meci chiar un rezultat de egalitate în compania mult mai titratei Minaur Baia Mare, Sportul Şimleu era încrezătoare înaintea jocului din ultima etapă a turului Ligii a III-a de fotbal, ce urma să-l susţină sâmbătă, în deplasare, în compania Gloriei Bistriţa. Din păcate, şimleuanii nu au mai făcut deplasarea la Bistriţa, partida fiind amânată pentru data de 18 noiembrie.
„În urma testelor făcute, un număr mare de jucători și membri ai staff-ului Gloriei au fost depistați pozitivi cu virusul COVID 19 și astfel partida de mâine (sâmbătă, n.r) va fi amânată”, este mesajul postat pe pagina oficială de socializare a clubului Gloria.
Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud a raportat vineri 6 cazuri de COVID-19, potrivit timponline.ro, în total, de la începutul pandemiei, fiind depistate 15 cazuri la clubul Gloria.
Partida dintre Gloria Bistriţa şi Sportul Şimleu urma să se dispute sâmbătă, începând cu ora 14, pe Stadionul „Jean Pădureanu”. În aceste condiţii, următorul meci pentru formaţia de la poalele Măgurii va avea loc sâmbătă, 14 noiembrie, în deplasare, în faţa formaţiei CSC Sînmartin.

Leave a Comment