Sportul Şimleu, la a doua victorie consecutivă în deplasare

Sportul Şimleu Silvaniei nu a pierdut niciun meci în campionat în actualul sezon, înregistrând două remize în primele două runde şi două victorii în etapele trei şi patru. După succesul din etapa trecută, obţinut pe terenul Zalăului, echipa condusă de Dacian Nastai s-a impus sâmbătă cu un categoric 3 – 0 pe terenul echipei CSM Satu Mare. Cu moralul ridicat după victoria în faţa Zalăului, dar şi neplătiţi de mai bine de două luni, jucătorii Şimleului au demonstrat, încă o dată, că se poate juca fotbal şi „pe burta goală” atunci când există ambiţie şi determinare.
Formaţia de la poalele Măgurii a făcut un joc foarte bun la Satu Mare, unde a reuşit să deschidă scorul după 34 de minute de joc, prin Cătălin Vaida. Şimleul a intrat cu acest rezultat la vestiare, iar după şase minute de la realuare, Marius Leitan a majorat avantajul echipei conduse de Ioan Gurzău. Gazdele nu au avut nicio replică, iar şimleuanii au mai înscris o dată în prelungiri, prin Gueye Mansour, obţinând a doua victorie consecutivă.
După succesul de sâmbătă, şimleuanii au urcat pe locul patru în clasamentul Seriei a X-a, cu opt puncte acumulate, urmând ca în etapa viitoare să primească vizita echipei Minaur Baia Mare.

Leave a Comment